Foto: Shutterstock
Donosimo vam ljubavni horoskop za april – saznajte šta vas očekuje na ljubavnom polju u narednom mesecu!

Ovan

Ako vam se nešto ne sviđa u aprilu, onda uopšte nema potrebe da trpite. Vi ste potpuni gospodar svog života. Predstavnici ovog znaka su odgovorni za sve događaje koji će im se desiti. Ako vam nešto smeta i sprečava vas da idete dalje, zapamtite da nije vreme da problem odložite, već da pronađete rešenje. April je idealno vreme da se pozabavite problemom i bezbedno preuzmete kontrolu nad situacijom. Verujte više u dela a manje u lepe reči. Ako imate dugogodišnjeg partnera, tražite od njega konstruktivnije akcije i manje praznih priča.

Bik

Pokažite odlučnost i karakter u svemu. Ovaj period je vreme da izađete iz hibernacije – počnite da glumite. Čvrsto iznesite svoje namere i ciljeve, učinite sve da oni budu uspešni. Ako u aprilu iznenada osetite da je vaša srodna duša ili poslovni partner „izgubio kontakt sa vama” kao da niste na istoj talasnoj dužini, razjasnite situaciju pre nego što bude prekasno. Preuzmite inicijativu u svoje ruke i hrabro pokažite svoju individualnost i originalnost. Zapamtite – svaka kopija je gora od originala. Ne zaboravite da je vaša prirodnost najbolja stvar koju možete ponuditi drugima.

Blizanci

Kada sanjate o ljubavi i prevazilaženju usamljenosti, ostanite mirni i prepustite inicijativu partneru. Tek tada ćete moći da procenite situaciju i donesete ispravnu odluku. Ovog meseca ćete možda moći da se prisetite starih i neprijatnih uspomena iz ljubavne prošlosti, pa pokušajte da budete oprezni i da ne ponavljate svoje greške. Ljubavnici će imati težak period u vezi. Mnogi od vas će osetiti da više ne razumeju svoju srodnu dušu ili da su im stvorene nepremostive prepreke na putu ka sreći. Držite se i nemojte prebrzo donositi zaključke – to raspoloženje će uskoro proći i uskoro ćete drugačije gledati na situaciju.

Rak

Rakovi se podstiču da budu aktivni i pokažu više odlučnosti. Uvek zapamtite da ste apsolutno slobodni i da niko nema pravo da upravlja vama i nameće vam nešto što nije u skladu sa vašim principima. Ni u kom slučaju ne treba da uradite nešto zbog čega ćete požaliti. Porodični Rakovi u aprilu treba da posvete više vremena svojoj srodnoj duši. U svakodnevnim brigama potpuno ste zanemarili svoje intimne odnose, pa je bolje da to hitno popravite. Usamljeni će krajem meseca upoznati zanimljivu osobu. Biće to osoba koja vam je oduvek bila bliska – samo je potrebno da bolje pogledate.

Lav

U porodičnim stvarima moraćete da izgradite odnose na novom nivou, a sredinom aprila čak ćete morati da razgovarate sa partnerom i decom. Vaši voljeni vas u poslednje vreme premalo viđaju zbog čega ćete morati da povratite njihovo poverenje. Slušajte svoju srodnu dušu, njene stavove i misli – i pokušajte da sve popravite.

Devica

Određeni životni događaji će vam verovatno izazvati ozbiljan emocionalni stres. U tom trenutku pokušajte da mirno sagledate situaciju. Vaše lično iskustvo u ovom slučaju može vas odvesti na krivi put. Pokušajte da održite ravnotežu, a da ne zaboravite sebe ili svoje voljene. Neće biti značajnih razloga za konfliktne situacije. U ovom trenutku bi možda bilo bolje da neko vreme provedete sami i više se posvetite domu.

Vaga

Nesuglasice i tenzije koje se stalno javljaju između vas i vašeg partnera mogu vas naterati da krenete različitim putevima. Ali to ne znači da ćete se rastati od voljene osobe, samo ćete imati različite poglede na život. Ne zaboravite roditelje – posvetite im više vremena, kao i bliskim rođacima. Pozovite ih da posete ili ih posetite sami. Susret sa njima biće vam od koristi i odgovaraće i njima i vama.

Foto: Ikigai Living

Škorpija 

Sredina proleća će proći bez većih iznenađenja, ali će usamljene Škorpije konačno dočekati susret sa partnerom iz snova. Pogledajte da li postoje tajni signali i ljubavne iskre od kolega ili vašeg kruga prijatelja. Krajem aprila opustite se, oslobodite se napetosti i odvojite vreme za sebe. Tokom vikenda uživajte u boravku u prirodi sa svojom porodicom.

Strelac

Ako imate bliskog prijatelja suprotnog pola, nemojte mešati svoje prijateljstvo sa romantičnom privlačnošću. U suprotnom, postoji veliki rizik od gubitka te osobe. Ako ste zaista zaljubljeni, ne skrivajte svoja osećanja. Takođe je moguć povratak na staru vezu. U svakom slučaju, ne vredi skrivati pravo stanje stvari. U svakom slučaju, nećete moći to da sakrijete dugo vremena, a kašnjenje može negativno uticati na vašu vezu.

Jarac

Ako nešto pođe po zlu, možda vam sam život govori da je vreme da se oslobodite onih stvari koje su postale svakodnevni deo vaše rutine i više vas ne čine srećnim. Moguće je da tvrdoglavo pokušavate da otvorite ona vrata koja nisu predviđena za otvaranje. Sredinom meseca usamljene duše čekaju romantična poznanstva, pa čak i pobede na ljubavnom frontu. Ovaj april je dobar za izgradnju intimnih odnosa, tako da bi usamljeni Jarčevi trebali u potpunosti da se prepuste tom pitanju.

Vodolija

U ljubavnim stvarima, možda ćete biti zbunjeni ovog meseca. Možda ćete istovremeno postati predmet obožavanja nekoliko obožavalaca, a lako je moguće da ćete biti uključeni u ljubavni trougao. Zvezde savetuju da se ne igrate osećanjima, posebno da nahranite svoj ego. Na kraju, to može skupo da vas košta. Ako vam se ne sviđa osoba koja pokušava da stupi u kontakt sa vama, nemojte joj davati lažne nade. Najvažnije je svemu pristupiti otvorenog srca.

Riba

U ljubavnoj sferi Riba sve je tiho i mirno. Ipak, do kraja meseca usamljenima može da se desi neočekivana pažnja suprotnog pola. Do tada je preporučljivo dovesti u red svoje raspoloženje i izgled. Iskren razgovor u odnosima može rešiti sve probleme. Izlazak sa prijateljima može vam pružiti više od zabave – možda lepo i nezaboravno poznanstvo.

sensa.story.hr/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments