Najgrubljim metodama, fizičkom silom i pretnjama, novinar Tomo Lovreković sprečen je danas da uđe u centralu Stranke slobode i pravde čiji je član.

Lovreković se pojavio sa buketom ruža, bombonjerom, C kafom i flašom vina “Carica Milica”, ali je umesto toga kao što se u snimku vidi dočekan pretnjom lopatom, uvredama, fizičkim nasiljem i iznošenjem.

Lovreković tvrdi da Đilas tako vidi demokratiju, kao što je vidi i u paljenju skupštine, prebijanju Goce Uzelac, motornoj testeri i medijskom monopolu.

– Sve u duhu Evrope – kaže Lovreković, koji kaže da je Đilas ljubomoran jer se Marinika više radovala susretu sa njim nego ugovoru u Multikomu. Novinar je ovo naveo i u izjavi policiji i tvrdi da je demokrata Đilas poznat po takvoj demokratiji, pa je i tasta prebio zbog ljubomore.

– Za razliku od njega, Marinika i ja smo za pluralizam, a ne nasilje, pa ćemo ga izbaciti na stranačkoj skupštini. Do tada može sezonska za Sautempton i ključevi Bata Gojkovog stana mi i po učlanjenju pripada – kaže Lovreković

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
petar
17/01/2022 21:09

od kada je isti clan stranke? nakon gadjanja kokoskom ili pre? I hoces da kazes da djilasov clan stranke radi “dokumentarce” za pink? djilas kontrolisei pink?

Utyjkk
17/01/2022 22:04

Car!!!

Jašta
18/01/2022 06:46

Druže idi leči taj dop leba ti vidi našta ličiš, total ćomander