Merkur gradi aspekat sa Uranom iz Bika zbog čega očekujemo da će doći do kvarenja planova, buntovništva, ali i brzopletost prilikom donošenja odluka.

Ako budete mentalno zauzeti produktivnim radom, smanjićete šanse da se upustite u rasprave ili budete upleteni u kontroverze. Mora da je to izazovan posao, ali sa dovoljno slobode da zadovoljite svoju upitnu prirodu.

Merkur naspram Urana može učiniti ljude bezličnim i grubim i buntovnim. Možete se svađati, raspravljati i dobro promovisati svoje ideje uz praksu, ali morate naučiti da više slušate druge i ne instinktivno zauzimate suprotno mišljenje. Možete dobiti podršku za svoje ideje, ali morate prihvatiti da ćete imati svoj pošten udeo kritičara. Možda vas privlače alternativna gledišta ili teorije zavere, a vi ste samo osoba koja će osvetliti takve stvari.

Baš kao što vas mogu smatrati čudnim ili ekscentričnim, možda ćete više voleti društvo drugih neobičnih persona. Druženje sa ljudima iz različitih sredina i kultura zadovoljilo bi vašu potrebu za povećanim uzbuđenjem i stimulacijom. Na putovanjima često ćete naići na ljude koji nude uzbudljive informacije.

Možda ćete morati da se suočite sa nekim neočekivanim promenama kada pravite dugoročne planove ili putujete.

Merkur opozicija Urana ubrzava vaš dan i vaš um. Užurbani tempo može ostaviti da se osećate napeto i raštrkano. Takođe postoji mogućnost da drugi neočekivani događaji povećaju vašu nervozu. Sve nedavne stvari koje ste prevideli ili požurili mogu se sada vratiti da vas ugrizu.

Foto: Profimedia, Pexels

Ovo nije dobro vreme za pravljenje planova, pregovaranje o poslovnim dogovorima ili obavljanje bilo kakvih mentalnih zadataka koji zahtevaju strpljenje i samodisciplinu. Nizak raspon koncentracije i sklonost ometanju samo bi doveli do komplikacija u takvim oblastima. Ovo je bolje vreme da oslobodite svoj um odgovornosti. Mogli biste da doživite bljeskove uvida ili upoznate uzbudljive nove ljude koji podsticu vaše razmišljanje.

Merkur i Uran biće najteži za Blizance, Device, Strelčeve, Ribe i Bikove.

Kada se družite, od vitalnog je značaja da vodite računa o slušanju. Takođe, budite svesni tendencije da sada govorite pre nego što razmišljate.

Merkur naspram Urana može dovesti do toga da instinktivno zauzmete drugu stranu i na kraju se svađate zbog toga. Manje ozbiljne teme sada mogu biti zabavne, a vi biste mogli da budete predmet praktičnih šala ili uživate u trikovima.

Neophodno je da budete otvoreni jer izvesno će biti potrebno da se promene planovi ili će vaša putovanja biti prekinuta. Ako krećete na putovanje, još jednom proverite svoju rezervaciju ili unapred odvezite auto na servis. Takođe možete imati kvar na računaru ili druge probleme sa elektronikom, pišu astrousluge.com

kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments