Mihailo Janjić, Centar za nacionalnu politiku; foto: novosadska.tv/Printscreen

Jedna od tih zverki, gospođa Zorana Mihajlović, duboko je ostavila utisnut trag u svemu onome što se naziva nemoral, primitivizam i populizam, Mihailo Janjić, Centar za nacionalnu politiku.

Umesto da govorimo o ličnosti koja je u svom resoru nizala rezultate, unapredila energetsku efikasnost, položaj rudara… mi danas govorimo o eks ministru rudarstva i energetike koja je postala sinonim za čizmice, tašnice, mašnice… na to se i sveo čitav njen rad i doprinos koji je pružila građanima Srbije, na promociju sebe same ali i interese mentora u čije je ambasade svakodnevno odlazila na brifinge.

Svoje konferencije pretvarala je u modne piste na kojima je izlagala višemilionske kolekcije ali i koristila ih za obračune sa stranačkim kolegama, odajući utisak “bezkompromisnog” borca koga štiti neko mnogo “jak”. Pošto se 23. oktobra 2022. godine dokazalo da taj “jak” nisu ni građani Srbije, ni stranka čiji je bila član a ni predsednik Aleksandar Vučić, ostalo je jasno da se radilo o jakom uticaju stranih interesa i kompanija. Uticaj pod kojim je sama i svojom voljom potpala i pod kojim se nalazi danas.

Srbija nije više ona koja interese takvih stavlja iznad svojih, onda i logično zašto Zorana Mihajlović nije više tamo gde je bila, ali i mnogo logičnije zašto je danas tu gde je jeste.

Osim skupih tašnica, kadar poput Mihajlović nudi i vrlo jeftin moral, princip i dignitet.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
18/05/2023 17:48

A bila je dok je gospodža bila ministarka, poznata kao Zorka Kolubarka, jeli klinjo? 🙂

Last edited 10 dana ranije by SNS Uzivo