Foto: News Rebeat

Epski romani Džordža R. R. Martina “Pesma leda i vatre” i serija HBO na kojoj su zasnovani su dela čiste fantastike. Dugo očekivana premijera u nedelju imala je za cilj da stvori ulaganje u novu kraljevsku borbu za moć, dok je gledaoce uverila da je ovo još uvek „Igra prestola“.

Tviter je “brujao” nakon što je prva epizoda- “Naslednici zmaja”, predstavila okruženje i glavne likove serije “Kuća zmaja”, koja je smeštena 200 godina pre događaja “Igre prestola”. U osnovi je i dalje ona ista užasna slolica koja izaziva osećanja poput zavisti, anksioznosti, spremnosti da se izdaju rođaci i prijatelji.

Obožavaoci su ostali u suzama i pozdravili su seriju kao ‘povratak prave televizije’ nakon što je “Igra prestola” završena u maju 2019. nakon osam sezona na HBO-u.

Foto: L’Entrepreneur

Neki od komentara na Tviteru su “Iskreno sam u suzama, Kuća zmaja je bila toliko dobra da me nije samo podsetila koliko volim Deneris i Igru prestola već koliko nam je potrebna prava televizija”, “Kada sam čuo muziku iz Igre prestola počeo sam da vičem Kuća zmaja”, dok je jedan korisnik primetio je da su u prvih 25 minuta prve epizode gledaoci videli „ludog rođaka koji je gladan moći“, smrt, „vagon odsečenih delova tela“ i scenu seksa.

Glavne uloge u novoj seriji tumače Mili Alkok, Met Smit, Olivija Kuk, Ema Darsi i mnogi drugi.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments