Foto: Screenshot/ Instagram

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević uputio je povodom Božića čestitku srpskom sveštenstvu i svim vernicima. U čestitki se kaže:

-Vaša Svetosti,

U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i svoje lično ime, Vama i hristoljubivom sveštenstvu, visokoprepodobnom monaštvu i našem blagovernom i mnogostradalnom srpskom narodu, srdačno čestitam svesvetli praznik Rođenja Spasitelja našega Gospoda Isusa Hrista – Božić.

Moleći se Bogomladencu Isusu Hristu da Vam podari dug život, dobro zdravlje i nebesku mudrost u izobilju i uzdajući se u Vaše molitveno zastupništvo za sve pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, celivam svetu desnicu Vaše svetosti i upućujem Vam pozdrav neprolazne radosti:
MIR BOŽJI – HRISTOS SE RODI!- stoji na Instagram profilu prvog čoveka vojske.

Ministar je čestitao i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti i uputio srdačne čestitke povodom svesvetlog i sveradosnog praznika Rođenja Spasitelja našega Gospoda Isusa Hrista – Božića.

-Uzdajući se u blagoslov Svemilostivog Bogomladenca Isusa Hrista, izražavamo najtopliju molitvenu nadu da ćemo nesebičnim naporima i ubuduće nepokolebljivo istrajavati na jačanju duhovnih i moralnih vrednosti, a istovremeno snažiti odbrambene kapacitete naše dične otadžbine i slavne srpske vojske.

Sa iskrenom željom da u duhu radosti zajednički dočekamo svetle dane praznika Hristovog rođenja, kao i da ih provedemo u miru i krepkom zdravlju, upućujem vam sveradosni pozdrav:
MIR BOŽJI – HRISTOS SE RODI!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments