Foto: Screenshot Instagram

Ministar odbrane Miloš Vučević još jednom je uz moćan video na svom zvaničnom Instagram profilu pozvao mlade da se prijave u vojne škole- Srednju stručnu vojnu školu, Vojnu gimnaziju, Vojnu akademiju i Medicinski fakultet VMA.

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Vučević je istakao da je konkurs za upis u vojne škole otvoren do 31. marta 2023. godine, a njegov video sa moćnom porukom je dobio više od 1.100 sviđanja.

-Ovogodišnjim konkursom predviđen je upis za 175 budućih kadeta Vojne akademije i 17 Medicinskog fakulteta VMA, kao i 75 učenika opšteg smera i 30 učenika vazduhoplovnog smera Vojne gimnazije i 65 učenika Srednje stručne vojne škole- stoji na Instagramu ministra.

Detaljne informacije o konkursima za upis u vojne škole mogu se pronaći na sledećem linku https://www.mod.gov.rs/cir/konkursi-za-upis-u-vojne-skole

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

Podsećamo, na osnovu odluke vrhovnog komandanta Vojske Srbije i predsednika Republike Aleksandra Vučića, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije raspisali su danas konkurse za prijem novih profesionalnih vojnika u 72. brigadu za specijalne operacije, 63. padobransku brigadu i Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“, koji traje takođe do 31. marta.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
19/02/2023 20:26

Covek zaista treba da bude mentalno ometen da bi isao u SNS vojnu skolu, fizicki ne moze, nebi ga primili… 🙂

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo
Milan NS
20/02/2023 09:19

“a njegov video sa moćnom porukom je dobio više od 1.100 sviđanja”
Pa eto sigurnih 1,100 polaznika Miloševe vojske