Foto: Getty Images/LiveAbout

U sredu, 23. novembra u 23 sata i 57 minuta očekuje nas vatreni mladi Mesec u Strelcu. 

Jupiter vlada Strelcem, a to znači da Planeta Sreća tehnički vlada i ovim Mesecom. Svaki pun i mlad Mesec ima vladajuću planetu, zasnovanu na znaku koji prolazi. Ako je Pun Mesec u Vodoliji, njegova privremena vladajuća planeta biće mračni Saturn. Razmislite o Mesecu kao o vrsti privremenog radnika, koji svakog meseca prelazi između različitih šefova.

Na našu sreću, Jupiter se trenutno oseća srećnim i biće u „visokom režimu“, dajući svoju velikodušnost saosećajnim Ribama da završe 2022.

Bili smo u sezoni Škorpije, vremenu skrivenih motiva, suzdržavanja, tinjajućih tenzija, zamršenosti i mračnih veština. Međutim 23. novembra Sunce će preći u Strelca, a zatim u Mlad Mesec. Izađite na otvoreno, budite glasni i idite u javnost sa naklonostima i mišljenjima. Ovo je glasan i javni Mesec, ali, takođe, postavlja neke skromne namere koje imaju element javne usluge. Zapamtite da se bliži sezona praznika – vreme za pružanje ljubavi i saosećanja manje srećnim. Zabeležite nebu da ćete u narednih nekoliko nedelja učiniti nešto dobrotvorno.

Foto: ListLand

Koristite ovaj Mesec da izvedete prijatelja na piće ili večeru. Ovo je Deda Mraz Mesec. Ali da budemo jasni: uverite se da su pokloni razumni. Imajte na umu da Jupiter može da se zasenči prema prekomernosti. Ovaj mladi Mesec je sve o tome kako možete doneti više dobre volje svetu. Uhvatite prijatelja i slušajte njihove romantične nevolje.

Strelac je polučovek, polu zver. Parti-životinja ima tendenciju da preovlađuje u našim popularnim prikazima znaka. Ali druga strana Strelčeva je knjiška i filozofska (Strelac puca ka nebu i istini). Dakle, izađite i budite u javnosti i budite glasni, ali kada dođete kući, započnite projekat čitanja da biste se uskladili sa tom drugom polovinom Strelca koji nas čini ljudima. I, takođe, što je čitanje izazovnije, to bolje.

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments