Foto: pult24.info
Mladeži su za mnoge ljude neverovatno privlačni – u prošlosti su ljudi često posebno lepili imitaciju mladeža iznad svojih usana kako bi izgledali još zavodljivije i tajanstvenije.

Neki su narodi pokušali analizirati tajno značenje koje mladeži mogu imati na ljudskom tijelu. Prema kineskoj astrologiji, svaki takav znak ima svoje sveto značenje i može puno reći o vašem karakteru, sklonostima, pa čak i sudbini.

Ovo su neka od verovanja koja se vežu za mladeže: Mali mladež iznad desne obrve kod žena obećava uspešan brak, ali iznad leve – neuspeh u privatnom životu. Vlasnici mladeža na nosu smatraju se ljudima koji mogu pronaći lak pristup bilo kojoj osobi i rešiti čak i najteži problem.

Foto: pult24.info

Mladež na čelu i slepočnicama ukazuje na velike mentalne sposobnosti i želju da se učini nešto korisno za čovečanstvo. Mladeži ispod levog oka ukazuju na sklonost brigama i žrtvovanju, a ispod desnog oka – na optimizam i velika postignuća.

Osim toga, ovo je znak laganog i veselog karaktera, u društvu sa takvom osobom vam definitivno neće biti dosadno. Ali seksi madež iznad usne, poput Cindy Crawford, ukazuje na to da imate jak karakter, liderske kvalitete, i da ste navikli da se uvek i u svemu oslanjate samo na sebe.

Mladež na desnom obrazu imaju kreativni pojedinci koje krasi marljivost i fokus na uspeh. Ali na levoj strani imaju oni koji veruju da je porodica njihovo glavno bogatstvo. Mladež na bradi ukazuje na to da volite svima zapovedati i da vas prati sreća u životu (šta god da radite).

pult24.info/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments