Foto: Printscreen/Instafram/TikTok

Mladi influenser Vuk Vico na svom TikTok nalogu objavio je nesvakidašnji video, sa malo drugačijom temom. Njegova namera je bila da se probudi svest ljudi o važnosti brojeva hitnih službi. 

Ovaj osamnaestogodišnji tiktoker se na svom profilu potpisuje kao Vicostein i iskoristio je svoj nalog koji prati oko 900.000 mladih da ukaže koliko je bitno da se u svakom momentu znaju brojevi policije, hitne pomoći i vatrogasnih službi.

On je prošetao po tržnom centru Promenada i pitao mlade sugrađane da li znaju pomenute brojeve, međutim malo ko ih je zapravo znao.

Mladi influenser je za NS Uživo izjavio da je potrebno raditi na osnovnim znanjima, a jedna od najbitnih stvari, kako ističe Vuk jesu upravo brojevi hitnih službi.

– U svakom trenutku treba da se pozove hitna, policija ili vatrogasci, nekako je sramota ne znati. Video sam snimio sa namerom da mladima skrenemo pažnju, a slučajno sam izbaro Novi Sad, verovatno bi bilo slično i u drugim gradovima. Ne mogu da kažem da Novosađani ne znaju brojeve, ali dosta mladih i starijih ili greši ili nisu sigurni – rekao je Vuk.

@vicostein Policija – 192 | Hitna – 194 | Vatrogasci – 193 #vukvico #vicostein #srbija #novisad #promenada ♬ original sound – Vuk Vico

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments