Mladić kog su demonstranti u Novom Sadu pretukli tokom navodnih ekoloških protesta, sada se oglasio i najavio da će ponovo doći na proteste naredne subote.

Iako je potpuno jasno da se iza maske ekoloških protesta kriju političari bivšeg režima čije su pristalice pretukle upravo ovog ekološkog aktivistu, deluje da ovom mladići to nije bilo dovoljno, pa će ponovo doći u razjarenu rulju koja ga je linčovala.

Ivan Jurlarić, mladić iz Temerina koji je učestvovao na jučerašnjim protestima, a kog su “slučajno” pretukli demonstranti misleći da je reč o provokatoru kaže da nikom ne zamera.

Jularić navodi da nije teže povređen, odnosno da je reč o površinskim povredama, i da ga “boli oko bubrega”.

I to je pravi primer upornosti ekoloških aktivista, posle batina, vraća se po još.

Uostalom, kakve su to demonstracije, ako “mirni” demonstranti nekog “slučajno” ne prebiju. Dešava se. I kad se desi, ovi demonstranti, koji sebe predstavljaju kao mirne, uvek mogu da optuže da su to SNS batinaši, a ako se otkrije istina, uvek ostaje da oproste što su jedni drugima razbijali glave. Malo primene duplih standarda nikad nije na odmet. Ako ništa, bar su to naučili od svojih stranih sponzora.

Izgleda da je, ovaj mladić, u tom duhu, oprostio mu Đura što ga je tukao kako kaže replika iz čuvenog filma “Balkanski špijun”.

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Kad si glup
05/12/2021 19:30

Lik je ljiga

Druze “voštili te” kao da si izdajnik a ti ne zameras

Treba da te “vošte” dok ti ne dodje iz g*** u glavu.
Papane divcibarski

Rokyyy
06/12/2021 12:08

Eto mu sad prilike da kaže za čega protestvuje, kad je postao poznat. Svi imaju neke različite zahteve.