20.7 C
Novi Sad
29/06/2022, 05:14
Istaknuto MOĆNA HAKERSKA GRUPA “ANONIMUS” NAJAVILA RAT: “Srbijo očekuj našu osvetu”

MOĆNA HAKERSKA GRUPA “ANONIMUS” NAJAVILA RAT: “Srbijo očekuj našu osvetu”

Foto: Shutterstock
Za sada nepoznata osoba preti građanima Srbije i predstavlja se kao član grupe Anonimus.

Dojave o bombama ne prestaju. Samo juče pretnje o postavljenim bombama su poslate na adrese više od 90 osnovnih i srednjih škola. I danas je stigla dojava o navodno postavljenoj bombi u tržnom centru u Rajićevoj u centru Beograda.

Takođe, danas malo pre 14 časova dojavljena je bomba u Kliničkom centru Vojvodine.

Da je cela stvar otišla predaleko govori i preteći sadržajsnimka koji se pojavio nedavno na Tviteru a koji je objavio korisnik koji se predstavlja kao navodno jedan od pripadnika poznate hakerske grupe Anonimus.

-Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas – čuje se na snimku.

Podsetimo, danima se građani kako Beograda tako i gradova u Srbiji maltretiraju lažnim dojavama o podmetnutim bombama u tržnim centrima, avionima, zoo-vrtu, školama, na mostovima…

novosti.rs/nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinara
18/05/2022 16:31

Koja sam ja budala sto citam ovo uopste, mene treba ubiti

Nes
18/05/2022 18:21

Vi, da ste stvarno Anonimus, borili bi ste se protiv svih projekata Globalne elite koja porobljava ceo svet. Ili ste slepci ili samo “korisni idioti”

Laki
19/05/2022 22:02
Reply to  Nes

Ovi nemaju veze sa Anonimusima, prava grupa je neaktivna već neko duže vreme.
Azov i Desni sektor imaju ljude koji su zaduženi za socijalne mreže i informacioni rat, obučavao ih je zapad u zajedničkim akcijama od 2014, kao i vojsku, pored donacija novca i oružija. Takođe treba računati da po Srbiji ima CIA ćelija koje se aktiviraju po potrebi.