Foto: France 24

Svako ima neki porok, ali pripadnici nekih znakova imaju ih više nego ostali. Otkrijte ko su oni i gde najrađe “greše”.

Ribe

Uronjene u svet osećaja i mašte, mnoge Ribe vole osećaj omamljenosti koji im pružaju alkohol i droga. Iskušaće sve što im dođe pod ruku, a budući da su slabašnog karaktera, neće se lako otarasiti zavisnosti. Uvredi li ih neko ili im slomi srce, oblino će da zaliju  tugu pićem.

Škorpija

Strastvena škorpija favorit je za porok zavisnosti o intimnim odnosima. Škorpija  za zadovoljenje svojih naraslih apetita ne bira ni mesto, ni vreme, a ponekad ni osobu. Neće se libiti da paralelno održava više odnosa utemeljenih na požudi i vrlo će rado da se upusti u raznorazne eksperimente. Osim intimnih odnosa, drugi najčešći poroci su mu alkohol, cigarete i droga.

Vaga

Njihov najveći potencijalni porok zove se šopingholizam. Njihova ljubav prema lepim stvarima, bila to odeća, kozmetika ili dizajnerski nameštaj, goni ih da troše, troše i troše, sve dok ne isprazne novčanik i probiju sve dopuštene minuse. Želja da se domognu novca potrebnog za život iznad realnih mogućnosti nertko ih navodi na kockanje, a kad se jednom navuku, teško da će se tog poroka rešiti bez stručne pomoći.

srbijadanas.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments