Foto: Interesantne profesije

Advokatica za razvode koju na TikToku prati više od 35 hiljada ljudi objavila je video u kojem je ispričala o vremenu kad je još bila na fakultetu i kad je njena koleginica podelila statistiku o brakovima s muškarcima iz određenih profesija. Naime, postoje zanimanja koja bi žene trebalo da izbegavaju kod odabira supruga ako žele u budućnosti smanjiti rizik da se razvedu.

Ovih pet profesija muškaraca žene bi trebalo da izbegavaju ako žele srećan brak: vatrogasac, policajac, profesije u vojsci, hirurg i pilot.

-Kad razmislim o mojim najtežim slučajevima tokom karijere, mnogi su uključivali upravo ovih pet profesija- rekla je advokatica.

Ona navodi i neke osobine koje generalno “krase” većinu muškaraca u ovim profesijama, poput narcisoidnosti i želje za kontrolom. Smatra da je svim ovim profesijama zajedničko što se muškarci s tim zanimanjima “smatraju bogovima”. Osećaj važnosti i moći tipično ih čini više problematičnima, misli ona, a mnogi su se u komentarima ispod videa s njom i složili.

Neki su komentarisali kako bi i neka druga zanimanja trebalo da se nađu na njenoj listi, kao što su učitelji i advokati.

nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments