Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Saobraćaj je za sada nešto umrenijeg intenziteta, ali i jutros ima zadržavanja na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima Strezimorovci i Preševo na izlazu čekaju po tri sata.

Na Preševu se i na ulazu u zemlju takođe čeka tri sata. Na Prohoru Pčinjskom se na izlaz čeka dva i po sata, a na Gradini dva sata.

Prvi dan avgusta doneo je kilometarske kolone na graničnom prelazu Gostun. Na izlasku iz Srbije dugačka je više od 12 kilometara, da bi se izašlo iz zemlje i ušlo u Crnu Goru, na obe granice čeka se više od 6 sati.

Na graničnom prelazu Jabuka sa Crnom Gorom vozila čekaju neuporedivo manje, pa se vozačima savetuje da koriste taj prelaz, kako bi izbegli višečasovna čekanja.

Putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlaz iz Srbije čekaju oko šest sata, dok se na ulaz u Srbiju oko sat vremena sata.

Teretna vozila na Batrovcima na izlazu čekaju dva sata, dok putnička vozila na izlaz i ulaz u Srbiju čekaju oko 30 minuta, ista situacija je i na GP Kelebija i Bački Breg.Na Šidu jedan sat čekaju teretnjaci, dok putnička vozila iz oba pravca čekaju 30 minuta.

Informacije na drugim graničnim prelazima možete videti na sajtu Auto-moto savez Srbije.

dnevnik.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments