Foto: nsuzivo.rs

Danas na Trgu slobode, održana je manifestacija “Čarolija uskrsa” posvećena obeležavanju uskržnjih praznika

Na manifestaciji koja je posvećena obeležavanju uskršnjih praznika po julijanskom i gregorijanskom kalendaru, najmlađi sugrađani su imali priliku da se druže, igraju i nauče  tehnike bojenja jaja.

– Već prvog dana ove uskršnje čarolije posećenost je bila velika, a mališani su sa oduševljenjem učestvovali u raznovrsnim sadržajima koji su im organizatori prepremili – za NS Uživo rekla je PR manifestacije “Čarolija Uskrsa” Tijana Cvijanović.

Naša sagovornica ističe da su najmlađi sugrađani danas pored brojnih igara imali priliku da nauče nešto o verskim običajima vezanim za ovaj praznik.

– Očekujemo da će sutra doći još više mališana i da ćemo zajedno proslaviti katolički Uskrs, a za sve one koji nas posete očekuje slatki poklon. Pozivamo sve roditelje da dovedu decu, bez obzira na veroispovest i da se zajedno igramo i družimo, kako sutra, tako i narednog vikenda u isto vreme na istom mestu – naglasila je Cvijanović.

Foto: nsuzivo.rs

Svi sadržaji su besplatni, a sutra, 9. aprila i narednog vikenda 15. i 16. aprila mališane očekuju kreativne radionice od 11.00 do 14.00 časova.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments