Gradonačelnik Miloš Vučević izjavio  je danas u toku obilaska gerontološkog centra u Futogu da je juče Novi Sad imao najteži dan do sada, kada je u pitanju koronavirus.

On je istakao da su sinoć sve inspekcije bile u pojačanoj kontoroli , kao i da su dva kafića zatečena u kršenju propisa.

– Kontrolisali smo noćas ugostiteljske objekte, i komunalna milicija i inspekcija i Ministrastvo unutrašnjih poslova, kao i poreska uprava. Dva objekta su zatečena da rade preko vremena. Poreska uprava je u ušla u proceduru i mislim da će ti objekti biti zatvoreni na neko vreme, izjavio je Miloš Vučević

On je dodao da najvećoj meri od nas zavisi kako će se situacija sa virusom dalje razvijati.

Doktorka Darija Kisić Tepavčević iznela je podatak svetske zdravstvene organizacije koji kaže da u svetu samo 50 do 60 procenata ljudi poštuje mere i da se zbog toga virus i dalje brzo širi.

Autor: Nikola Bilić

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Marija
14/11/2020 18:53

Ma samo nas zatvarajte, kao stoku! Nego, gde pobeže sezonski grip, ne pominje se nikad! Ubila ga korona?! Reče jedna doktorka!

Miloš
15/11/2020 00:15
Reply to  Marija

Polako sa gripom, nemoj ga prizivati pre vremena, mada već dvoje mojih kolega ima grip sa temperaturom, negativni na koronu, najači grip je u januaru i februaru

Nemanja
14/11/2020 22:28

Da nije magacin zatvoren?