Zamislite sledeću sliku: na vašem stolu je prava italijanska pica sa mnogo sira, tek izvađena iz rerne. Niste izgubili sat vremena spremajući je, niste morali da idete po nju do restorana, a platili ste samo pola cene. Zvuči nerealno, zar ne?

Zahvaljujući internetu, ovakva ponuda je na svega nekoliko klikova od vas i stiže iz brenda Donesi, online servisa za naručivanje hrane. Ova online platforma već godinama olakšava svakodnevicu gurmanima, a tokom marta ih na njoj čeka promocija koja će obradovati sve ljubitelje hrane – 50% popusta na odabrane obroke.

Korisnici će moći da uživaju u ukusnoj hrani iz najboljih restorana u gradu, i to upola cene.

Bilo da ste za tradicionalna domaća jela, neodoljive ukuse prave italijanske kuhinje, vrhunski suši ili meksičke specijalitete – do najboljih ponuda vodi svega nekoliko klikova, a hrana stiže na vašu adresu brzo i lako. Servis donesi.com je vrlo intuitivan i neće vam biti potrebno mnogo vremena da pronađete ovu ponudu. Dovoljno je da preuzmete donesi aplikaciju ili posetite donesi.com i pogledate spisak restorana sa ponudom obroka upola cene koristeći filter Popust 50%

Promocija traje do 20. marta i obuhvata odabrane obroke u najpopularnijm novosadskim restoranima. Zato ne čekajte ni minut, već pronađite svoje omiljeno jelo i naručite ga lako ovde.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments