Foto: Marko Ristić

Otkako su ovladali velikom scenom pre više od 10 godina, grupa Mortal Kombat sve pažljivije pristupa samostalnim koncertima. Njihovi koncerti su postali neponovljivi audiovizuelni doživljaji, pa ih ne priređuju dovoljno često koliko bi njihova sve brojnija publika to želela. Najveći godišnji spektakl je tradicionalna Antievrovizija koju organizuju svakog proleća u Beogradu, ali sada pred sebe postavljaju novi cilj – najveći samostalni novosadski koncert do sada. Susret sa publikom u Novom Sadu zakazali su za 22. oktobar u Hali 2 Novosadskog sajma.

“Nakon uspešnog Antievrovizijskog koncerta koji se održao na Beogradskom sajmu, rešili smo da napravimo još jedan samostalni koncert, ovog puta na Novosadskom sajmu, u Hali 2. To će ujedno biti naš najveći samostalni koncert u Novom Sadu”, objašnjava bend.

Hala 2 Novosadskog sajma je za kratko vreme postala glavno mesto susreta Novosađana, svojevrsni kulturni centar koji produkcijskim kapacitetima omogućava izvođačima da za svoju publiku prirede spektakl u svakom smislu te reči, paje za grupu Mortal Kombat to bio sasvim dovoljan izazov da publici u ovom gradu priredišou kojim će ispisati važnu stranicuu svojoj koncertnoj biografiji.

Na novosadskom koncertu 22. oktobra grupi Mortal Kombat će se pridružiti Bolesna štenad i Iskaz.

Ulaznice po aktuelnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na više prodajnih mesta: Shamrock bar(Novi Sad, Mite Ružića 5, od 16.00 do 00.00) Cigla & Krigla (Beograd, Dalmatinska 44, od 10.00 do 01.00) Gigstix, prodajna mreža i kupovina preko interneta.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments