Foto: RTV

Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ Novi Sad raspisalo je nabavku rezervnih delova za podzemne kontejnere, procenjene vrednosti deset miliona dinara, vidi se iz oglasa o javnoj nabavci.

Rezervni delovi obuhvataju „sklop nadzemne kante“ (dva komada), „sklop unutrašnjeg uloška“ (20 komada), „uložak za podzemni kontejner“ (džak, 19 komada), „sklop gazišta“ (19 komada), kao i dva podzemna kućišta kontejnera. U specifikaciji piše da se radi o okvirnim količinama.

Opisano je i kako delovi treba da izgledaju, odnosno njihove dimenzije, te materijal od kojeg treba da budu izrađeni.

Među uslovima za izbor firme je i taj da je kupcima koji imaju u vlasništvu podzemne kontejnere u prethodne tri godine isporučila rezervne delove za podzemne kontejnere,  vrednosti od minimalno 20 miliona dinara, bez PDV-a.

Rok za podnošenje ponuda je 12. decembar.

Trajanje ugovora je godinu dana, a izabrani ponuđač će Čistoći delove isporučivati sukcesivno, u skladu sa potrebama, piše.

„Čistoća“ iz Novog Sada je u martu ove godine javnu nabavku 72 podzemna kontejnera i ugovor vredan 49,9 miliona dinara dodelila firmi Eco signal.

„Čistoća“ Novi Sad je u februaru donela odluku i da od Eco signala kupi rezervne delove za podzemne kontejnere, a ugovor za to je bio vredan 30 miliona dinara bez PDV-a.

I krajem febuara 2021. godine, novosadsko preduzeće je ugovor za nabavku 43 podzemna kontejnera dodelilo Eco signalu, vidi se iz tadašnje nabavke.

Nova ekonomija

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments