Foto: Eurogamer

Za tri decenije prikazivanja kultne serije “Simpsonovi”, pojavilo se nekoliko scena koje su se kasnije poklopile sa stvarnim događajima. Jedna od njih je da su Lisu Simpson, koja se u jednoj epizodi pobuni protiv Trampa, prepoznali kao ekološku aktivistkinju Gretu Tunberg. Osim Grete, scenaristi serije videli su Trampa kao predsednika SAD-a.

Foto: CNN

Evropu je prethodnih dana zahvatio toplotni talas, a vatrogasci u Londonu se bore sa stihijom. U Londonu je zabeležena najveća temperatura ikada, od 40 stepeni Celzijusa, te vlasti Britanije kažu da nisu imale teže dane od Drugog svetskog rata.

S porastom temperatura širom Evrope, u Grčkoj, Španiji, Portugalu, pa i u našoj zemlji, obožavatelji serije podelili su brojne inserte iz starih epizoda koje su približno “predvidele” toplotni talas.

Nekoliko korisnika Tvitera podelilo je snimak iz šeste sezone epizode “Bart of Darkness”, u kojoj Hans Moleman izlazi iz svoje kuće i pozdravlja sunce, a zatim se zapali od vrućine.

Drugi su delili fotografije iz finala sezone 13 “Poppa’s Got a Brand New Badge”, koji počinje toplim talasom koji je pogodio Springfild.

Jedan korisnik je podelio snimak vremenske karte vazdušnog pritiska, koja je ličila na kupolu prikazanu u “The Simpsons Movie”.

Slučajnost ili ne, Simpsonovi su opet prorekli realne događaje.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments