Foto: Ustupljene fotografije

Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima i maksimalnom angažovanju izvođača, radovi na sanaciji Futoškog puta i Bulevara Jovana Dučića teku planiranom dinamikom.

Foto: Ustupljene fotografije

Na Futoškom putu odvijaju se radovi na desnoj kolovoznoj traci, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope, uključujući i raskrsnicu kod hotela „Šeraton”. U petak, 4. novembra 2022. godine, ova deonica će biti puštena u saobraćaj, a istog dana počinju radovi na levoj kolovoznoj traci, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope.

Foto: Ustupljene fotografije

Završeni su putarski radovi na delu Bulevara Jovana Dučića, od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, a trenutno je na ovoj deonici u toku farbanje horizontalne signalizacije, kako bi od sutra ujutro bilo uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja.

Obnova kolovozne konstrukcije na Bulevaru Jovana Dučića se nastavlja. Sutra, 1.novembra 2022. godine, počinju radovi na deonici od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, zbog ćega će biti obustavljen saobraćaj na ovom delu saobraćajnice.

Foto: Ustupljene fotografije

Trenutno su aktuelni radovi i u Ulici Doža Đerđa. U prvoj fazi radovi se obavljaju u delu od Puškinove pa do kraja ulice. Druga faza radova obuhvata deonicu od Braće Ribnikar do Puškinove i ovaj deo ulice će od četvrtka, 3. novembra 2022. godine, biti zatvoren za saobraćaj.

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije moli sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju i imaju strpljenja dok se radovi ne privedu kraju.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments