Foto: D. Udovičić

Tri predstave Beogradskog dramskog pozorišta, u maju, uvod su u ovogodišnje izdanje mini festivala „Naši dani” koji su prošle godine pokrenuli Srpsko narodno pozorište, Beogradsko dramsko i Novosadsko pozorište Ujvideki sinhaz.

Ovogodišnja razmena predstava u SNP počinje 16. maja predstavom „Zaljubljeni Šekspir” u režiji Ane Tomović. Drugo veče, 17. maja, novosadska publika moći će da pogleda „Cement Beograd” u režiji Sebastijana Horvata, dok će poslednjeg dana festivala, 18. maja biti odigrana predstava „Demokratija” Veljka Mićunovića.

Foto: D. Udovičić

Predstava “Zaljubljeni Šekspir” u Srpskom narodnom pozorištu večeras od 19.30 će otvoriti mini festival “Naši dani” i ovogodišnju razmenu predstava koja je organizovana između Srpskog narodnog pozorišta, Beogradskog dramskog i Novosadskog pozorišta.

Foto: D. Udovičić

Drugo veče, 17. maja u isto vreme, novosadska publika moći će da pogleda “Cement Beograd” u režiji Sebastijana Horvata, dok će poslednjeg dana festivala, 18. maja takođe u 19.30 biti odigrana predstava “Demokratija” Veljka Mićunovića.

Predstava “Sumrak bogova” Beogradskog dramskog pozorišta biće izvedena u sredu, 18. maja od 21 čas na Velikoj sceni Novosadskog pozorišta, dok će “Crna kutija” biti na repertoaru narednog dana, u četvrtak 19. maja u 19 časova.

blic.rs / nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments