Foto: Aleksandar Jovanović/ zicer.org
Čedomir Jovanović, lider LDP, priznao je za Kurir da se jutros u stanu na Novom Beogradu potukao sa suprugom Jelenom s kojom ima četvoro dece! Jovanović je, vidno uzrujan, rekao da nema šta više da kaže, da je sve istina i da “više ništa neće biti dobro”, te “da je to kraj”.

– A šta da kažem…Sve je tačno. Kažete da sam je pretukao? Da..Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv…- kazao je u prvi mah Jovanović.

Na pitanje gde se trenutno nalazi, s obzirom na to da su mediji objavili da je supruga nasilje prijavila policiji, te da li je otišao u policijsku stanicu, Jovanović je rekao:

– Tu sam kod jednog prijatelja, otišao sam iz kuće…

Na pitanje da li to znači da je pobegao posle nasilja, Jovanović je kazao:

– Gde sam pobegao? Zašto bih pobegao…Kažete da me je prijavila policiji? Ne znam..Ako jeste, evo idem i ja odmah u policiju da se sam prijavim.

Lider LDP nije želeo da otkrije oko čega se posvađao sa suprugom.

– Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali, nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Šta drugo da kažem – rekao je Jovanović.

Upitan gde su bila deca u trenutku nasilja, kazao je da nikog nije bilo kod kuće, da su bili u školi, te da su Jelena i on bili sami u stanu.

kurir.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vidoje
12/10/2022 13:23

Hoce li sad besposlene i dokone feministkinje da protestuju protiv svog liberalnog drugara? :)))

Duda
12/10/2022 14:08

Narkoman jednom narkoman uvek

maja
12/10/2022 22:37

a Čedo ženi me iz 90 tih ????? kad se nosio bedž(ako se neko seca)