Foto: Nebojša Mandić/Espreso

Novosađanka na Olimpijske igre leti 26. jula, a imaće nekoliko dana pre početka trka da se prilagodi i nada se da će sve proći dobro

Novosadska olimpijka Milica Novaković Starović otkrila je za NS Uživo kada stiže u Japan i ko će joj biti najveća podrška. Starović je na završnim pripremama u Solnoku u Mađarskoj, jer su joj se planovi za pripreme koje je trebalo da odradi u japanskom mestu Koči propale.

– Japanci nas nisu pustili i sve što je bilo planirano je propalo. Ali, ništa nije nepopravljivo, sasvim nam je dobro i ovde za trening, jedino što bi adaptacija na vremensku razliku bila bolja da smo otišli malo ranije u Japan – rekla je kajakašica.

U Mađarskoj je dobro za trening, jedino što bi adaptacija na vremensku razliku bila bolja da smo otišli malo ranije u Japan; foto: ATA Stars

ADAPTACIJA
Novosađanka na Olimpijske igre leti 26. jula, a imaće nekoliko dana pre početka trka da se prilagodi i nada se da će sve proći dobro.

– Pripreme teku odlično, sve ide po planu. Zadovoljna sam kako idu treninzi i to mi je najbitnije- kaže za NS Uživo “dete sa Dunava”.

Pripreme teku odlično, sve ide po planu. Zadovoljna sam kako idu treninzi i to mi je najbitnije; foto: Savremeni Sport/Nebojša Radović/KSS

NEMA PREPREKA

Za Milicu nema prepreka, navikla je na sve vremenske uslove- vetar i talasi joj ne smetaju, a na Dunavu u svom Novom Sadu voli najviše da vesla.

– Sa mnom kao najveća podrška ide moj trener, jer on na moj uspeh gleda jednako kao i na svoj. Biće sa mnom i uz mene- otkrila nam je trofejna sportistkinja.

Ivona Karan

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milana
21/07/2021 11:31

Samo napred Miliceeeee

Milana
21/07/2021 11:32

Samo napred Miliceeeeee

Radovan
21/07/2021 13:03

Mico sretno ❤

zoranprofa@yahoo.co
21/07/2021 17:30

Ne ocacavajaj sve ce bit dobro