Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 25°C na severu do 28°C na jugu Srbije i u Negotinu.

U sredu toplo sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. Oblaci se premeštaju od severa ka jugu Srbije i mogu usloviti kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak sa grmljavinom. Vetar slab, a popodne povremeno umeren severozapadni. Pritisak oko normale.
Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 15°C, a maksimalna od 25°C na severu do 28°C na jugu Srbije i u Negotinu. Uveče je moguća kiša ponegde u zapadnim, centralnim i južnim predelima. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

Beograd: U sredu toplo sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. U toku dana je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale.

Minimalna temperatura 15°C, maksimalna 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 19°C.

Niš: U sredu toplo sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Popodne je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna 28°C. Uveče je moguća kraća kiša.

Užički region: U sredu toplo sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka. Popodne je moguća kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab severni i zapadni.

Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 26°C do 27°C. Uveče je moguća kiša. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova popodne. Temperatura do 22°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U sredu promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Kiša je moguća već u toku jutra i prepodneva. Vetar slab, a sredinom dana i popodne umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja
temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 25°C na severu do 27°C na jugu Vojvodine.
Uveče suvo. Temperatura u 22h od 16°C do 18°C.

Novi Sad: U sredu promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale.

Minimalna temperatura 15°C, maksimalna 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 18°C.

Subotica: U sredu promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 17°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak na severu Srbije duži sunčani periodi, a u centralnim i južnim krajevima promenljivo oblačno sa kišom povremeno i mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko
normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 23°C do 26°C.

Uveče je moguća kiša i pljuskovi na jugu i istoku Srbije. Temperatura u 22h od 15°C do 18°C. U petak i za vikend sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka. U popodnevnim časovima je moguća pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Dnevne temperature u neznatnom padu i biće oko ili malo ispod 25°C u subotu i nedelju.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments