Mala, ali nasilna grupa “eko”- terorista, lažnih aktivista i autošovinista planira niz nasilnih incidenata i provokacija na biračkim mestima širom Novog Sada.

Svesni da se kandidati koje podržavaju vrte oko cenzusa i nemaju podršku građana, ovi ekstremisti okupljeni oko Brajana Brkovića rešeni su da sutra isprovociraju građane i neistomišljenike i da krvlju oboje izborni dan, a slične scenarije i najavljuju glasno.

Tako Brajanov pobratim, Miran Pogačar u intervjuu za jedan drugi portal otvoreno i najavljuje da će se izbornoj volji građana suprotstaviti nasiljem!

Podsećamo, ova mala grupa, čiji osnovni trio čine Brković-Bagarić-Pogačar već se istakla maltretiranjem trudnica i penzionera na blokadama, prebijanjem svojih aktivista, ali i neistomišljenika i napadom dimnom bombom na urbaniste. Svoje političke stavove kultivisali su kroz parolu “Srbe na vrbe” i skrnavljenjem nacionalne zastave na Limanu.

Kako nezvanično saznajemo, za sutra planiraju blokade biračkih mesta, pretnje biračima, razbijanje kutija, a snimke maltretiranja širiće društvenim mrežama kako bi zastrašili Novosađane, a biće prepoznatljivi po naranđžastim prslucima sa slike.

NS Uživo poziva građane da ne nasedaju na provokacije šake plaćenih primitivaca koji ruže i ruše grad, a državne organe da rade svoj posao i da ne dozvole da pristojni Novi Sad na dan izbora ponovo bude talac malobrojne ekstremističke družine.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments