Foto: Yoair Blog

Evo šta vam predviđa horoskop od 7. do 13. marta.

Ovan

Tokom ove nedelje obratite pažnju na svoje psihičko i fizičko stanje. Da biste izbegli zdravstvene probleme, budite više fizički aktivni i smanjite konzumiranje nezdrave hrane. Biće dosta novih prilika u poslu i ljubavi, pa budite spremni na promene.

Bik
Ovog nedelje vas čekaju iskušenja. Na talasu entuzijazma i povećane kreativnosti lako ćete postići ono što želite. Astrolozi vam savetuju da stvari sagledate iskreno i objektivno.

 

Blizanci

U narednom periodu nemojte se mnogo oslanjati na emocije. Pre nego što započnete nešto novo, prvo morate pogledati sve prednosti i nedostatke.  Budite oprezni, postoji velika verovatnoća da budete prevareni – ne verujte onima koje dobro ne poznajete.

Foto: Deccan Herald

Rak

Dolazi vreme kada treba da delujete odlučno, hrabro, bez i sumnje u sebe. Nemojte dopustiti da vas život nosi, uzmite konce u svoje ruke. Ne odlažite bitne stvari za kasnije. Radite na jačanju intuicije, ona će vam biti od velike pomoći prilikom donošenja odluka.

Lav

Važno je da napravite predah od posla kako biste obnovili energiju i dobili novu motivaciju. Sklonite se što više od gužve, tenzije, radite nešto što vam odgovara i što vas opušta. To će vam pomoći da razumete svoje želje i osećaje i utvrdite svoje prioritete. Okružite se ljudima koji su pozitivni i inspirativni.

Devica 

Devicama će sredina marta doneti dobre prilike ako razmišljate pozitivno i pokušate na sve gledati ne kao na poteškoće, već kao na šanse da postignete više. Astrolozi upozoravaju na izlive emocija. Pokušajte malo više da kontrolišete svoje reakcije, naročito pred drugima.

Vaga

Vage će u ovoj nedelji pronaći nešto neprijatno što im može povećati snagu i motivaciju. Oslonite se na svoje osećaje. Uticaj planeta će takođe poboljšati vašu empatiju i intuiciju. Šta god da radite, ne odustajte i držite se svog plana!

Škorpija

Ove nedelje možda ćete se pitati kuda idete i da li je taj pravac dobar za vas. Razmislite, možda sebi pravite probleme zato što ne slijedite svoje, već tuđe želje. Morate staviti sebe na prvo mjesto. Ako ste zaljubljeni, unesite neke novine u ljubavni život.

Strelac

Možda neće sve biti ružičasto, ali u svemu se možete dobro snaći. Merkur u Ribama omogućiće vam da sagledate poznate stvari iz drugog ugla, da shvatite svoje greške, a svoja razmišljanja učinite produktivnijim. Period je dobar za razvoj, usavršavanje.

Foto: Yahoo

Jarac

Ako tražite srodnu dušu, velika je verovatnoća da ćete otkriti da je najbolji kandidat postojao sve ovo vreme pred vašim očima. Dobro je vreme da svoj hobi pretvorite u nešto što može donositi profit. Nedelja može biti stresna, ali sve će biti lakše ako ostanete fokusirani i ne menjate svoje planove.

Vodolija

Tokom ove nedelje može se javiti pojačana ljubomora i neosnovani strahovi. To će vam uneti nemir. Zvezde vam savetuju da ne idete u krajnosti i da situaciju posmatrate realnim očima. Ako vam neko kaže da preterujete, nemojte misliti da vam misli loše, naprotiv.

Ribe 

Aktivni Merkur u vašem znaku priprema vam mnogo novih zadataka i izazova. Biće vam potrebno mnogo energije, snažna volja i motivacija. Astrolozi vam savetuju da se prema mislima, rečima i delima odnosite još pažljivije jer će oni imati ogroman uticaj na budućnost.

sensa/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments