Foto: Pexels

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 25. do 31. jula!

Ovan

Puni ste elana i ove nedelje obavljate sve svoje obaveze bez greške. Ako ste neke zadatke odlagali, sada je vreme da ih završite. Dobar je trenutak da obavite neki razgovor sa partnerom koji odavno planirate. Dobro se osećate, samo se potrudite da jedete malo više svežih namirnica, to će vam prijati. Najbolji dani su vam sreda i nedelja.

Bik

U nedelji od 25. do 31. jula se stvari u vašem životu vraćaju u normalu. Iza vas su neki teški trenuci, ali sada sve kreće nabolje. U odnosu sa partnerom se osećate veoma voljeno i bezbedno, ne libite se da mu to i pokažete. Moguća je glavobolja, čuvajte se preteranog izlaganja suncu. Najbolji dani ove nedelje su vam ponedeljak i četvrtak.

Blizanci

Veoma ste velikodušni ove nedelje i rado svima kupujete poklone, barem po neku sitnicu. Svi će to znati cene, a vi ćete se zbog toga osećati odlično. Na poslu vam sve ide od ruke, uspesi se nastavljaju. Budite fizički aktivniji i povedite računa o kilaži, skloni ste gojenju. Najbolji dani za vas su četvrtak i petak.

Rak

Imate pune ruke posla i to vam se dopada. Uopšte vam ne smeta što ste pod pritiskom jer osećate da možete da ispunite sve što se od vas očekuje. Dobro se organizujte kako biste imali vremena i za partnera i za opuštanje. Puni ste energije i osećate se odlično, a najbolji dani su vam utorak i nedelja.

Lav

Prema nedeljnom horoskopu od 25. do 31. jula, neke stvari ćete naučiti na teži način. Skloni ste da previše burno reagujete u nekim situacijama, ne slušate ničije savete i to će vas ove nedelje koštati. Izbegavajte barem da ulazite u rasprave sa partnerom, da ne biste napravili problem gde ga nema. Pijte više vode. Najbolji dani ove nedelje su vam sreda i subota.

Devica

Ne sviđa vam se baš sve što vam se dešava ove nedelje, pa spas tražite u maštanju i sanjarenju. To vam neće pomoći da promenite stvari, pa je bolje da se suočite sa realnošću i zatražite savet prijatelja, ako vam je potreban. U vezi vam nije baš sjajno, osećate da vas partner previše pritiska. Zdravlje je dobro, a najbolji dani su vam četvrtak i petak.

Vaga

Osećate se fantastično, konačno imate utisak da držite sve konce u rukama! Dobili ste šta ste želeli, sjajno ste raspoloženi, a ta pozitivnost vas čini i veoma kreativnim i produktivnim. Ništa vam ne stoji na putu da ostvarite sve što želite, i na poslu i u ljubavi! Moguća je kijavica ili problemi sa alergijom. Najbolji dani su vam ponedeljak i četvrtak.

Škorpija

Prema nedeljnom horoskopu od 25. do 31. jula, u ovom periodu ćete naučiti mnogo toga što će vam pomoći da “sazrite”. Moguće je da ćete se konačno rešiti neke loše navike, što odavno priželjkujete. Bilo bi dobro da odete na neko kraće putovanje sa partnerom. Zdravlje vam je odlično, puni ste energije. Najbolji dani za vas su sreda i nedelja.

Strelac

Konačno osećate unutrašnji mir i čini vam se da ništa što se dešava oko vas to ne može da poremeti. Prija vam samoća, zato nemojte po svaku cenu da pristajete na pozive za druženje koje dobijate. Budite malo fizički aktivniji i provodite više vremena u prirodi. Najbolji dani ove nedelje su vam utorak i sreda.

Jarac

Dajete sve od sebe ove nedelje i očekujete da budete uspešni u svemu što radite! Uz trud koji ulažete, definitivno ćete biti zadovoljni na kraju nedelje. Imate utisak da vam partner prebacuje za neke sitnice, najbolje je da o tome otvoreno porazgovarate. Hranite se zdravije. Najbolji dani u nedelji za vas su četvrtak i subota.

Vodolija

Svesni ste da oko sebe imate tek nekoliko pravih i iskrenih prijatelja i zahvalni ste zbog toga. Možda možete da ih nabrojite na prste jedne ruke, ali na njih uvek možete da računate. Uživajte u kvalitetnom vremenu koje provodite sa bliskim ljudima! Stiže vam novac, baš kada na to niste računali! Najsrećniji dani ove nedelje su vam sreda i petak.

Ribe

U nedelji od 25. do 31. jula vas očekuju dobre vesti, a u pitanju je nešto što za vas predstavlja veliku promeni i što će vam biti značajno u budućnosti. Može da bude vezano za novac i posao, ali i za ljubav. Inače, na polju ljubavi vas svakako očekuju lepi trenuci, a slobodni bi lako mogli da “izgube glavu” za nekim koga odavno poznaju. Najbolji dani za vas su utorak u subota.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments