NEDELJNI HOROSKOP: Lavovi treba da naprave pauzu, za Strelčeve je sreda povoljan dan

Foto: Pexels

Evo šta zvezde i astrolozi kažu za nedelju koja je pred nama, od 2. do 8. maja. 

Ovan

Ove nedelje ste u potrazi za dodatnim načinom zarade. Jedan od njih može biti da odmah počnete da realizujete ideje koje odavno imate. Trudite se da održite pozitivan stav, uz pomoć njega ćete prizvati dobre stvari u život. Povoljan dan je četvrtak.

Bik

U narednom periodu postoji opasnost od gubitka novca i prekomernog trošenja, zato budite oprezni i razumni. U poslovnom smislu, bićete prijateljski raspoloženi i otvoreni za dijalog. To će vam doneti uspešne pregovore i dogovoriti nove poslove. Nemojte zaboraviti na odmor. Nepovoljan dan ove nedelje za Bikove je četvrtak.

Blizanci

Ovaj znak će imati mnogo obaveza, tako da ćete u nekom trenutku sigurno osetiti preopterećenje, a mogući su i konflikti na poslu. Budite oprezni na ljude iz okruženja. Povoljan dan je sreda, nepovoljan utorak.

Rak
Tokom ove nedelja čeka vas dosta teških odluka, a situaciju će dodatno otežati obaveze i brige. Razmislite o ulaganjima, a u tome će vam pomoći proširivanje kruga poznanstava.  Povoljan dan je sreda, nepovoljan petak.

Lav

Napravite pauzu u poslu. Čeka vas važna stvar kojoj morate da se posvetite, trebaće vam dosta koncentracije, ali i brzina. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan je ponedeljak.

Devica

Potrudite se da ne brinete previše o događajima koji se događaju, a još manje o onima koji će se potencijalno dogoditi. Pustite stvari da idu svojim tokom. Za vikend priuštiti sebi da zaboravite na sve probleme. Povoljan dan je petak, nepovoljan je utorak.

Foto: Pexels

Vaga

Pred vama je uspešan period za realizaciju ideja i sprovođenje planova. Biće potrebno da se malo nametnete drugima i pokažete koliko vredite, možda čak i da ste nezamenljivi. Povoljan dan je petak, nepovoljan je sreda.

Škorpija

Tokom ove nedelje od vas će se očekivati da donosite odgovorne odluke, ali prvo morate o svemu dobro i temeljno da razmislite. Za vikend može doći do trzavica s drugim ljudima, pa će situacija zahtevati od vas uzdržanost i razboritost. Povoljan dan je utorak, nepovoljan je subota.

Strelac

Odlično ćete se slagati sa svojim nadređenima, u vašem odnosu vladaće potpuna harmonija. Budite strpljivi, vaše vreme dolazi. Povoljan dan je sreda.

Jarac

Na poslu može doći do neočekivanog preokreta koji će doneti iznenađenja. Period pred vama je turbulentan, možete biti impulsivni. Moguće je da ćete za vikend morati da se bavite organizacijom posla i drugih ljudi. Nepovoljan je četvrtak.

Foto: Pexels

Vodolija 

Pokušajte u ovom periodu da prionete na posao i rešiti sve nedovršeno. Potrudite se da svojim izjavama i postupcima ne izazivate nezadovoljstvo kod drugih. Najbolje je da se držite po strani. Povoljan dan je petak, nepovoljan dan je sreda.

Ribe

Pred vama će se otvoriti velike profesionalne i kreativne mogućnosti, samo nemojte ići u krajnosti i preforsirati se tako da ne kraju ne uradite ništa. Potrebno je da osvestite svoje emocije. Nepovoljan dan je četvrtak.

sensa.story.hr/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti