Foto: Allure

OVAN

Sposobnost trenutnog snalaženja u teškom okruženju biće važan faktor. U profesionalnoj i ličnoj sferi od vas će se tražiti da donosite brze odluke. Oko vas se može razviti atmosfera nerazumevanja i nepoverenja. Moraćete ponovo da osvajate neke nove projekte i gradite odnose, a za ovo ćete imati dovoljno takta i šarma.

BIK

Vredi poslušati savete drugih, oni vam mogu biti veoma korisni. Ali u odnosima sa starim prijateljima može doći do napetosti. Zakažite sastanak ili prijateljsko druženje tokom vikenda kako biste razjasnili sva pitanja ili nesporazume.

BLIZANCI

Ne pokušavajte da završite sve planirane poslove, to je jednostavno izvan vaše moći. Biće mnogo gužve oko vas: i u kancelariji i kod kuće. Nemojte sebe da preopteretite, postavite realne rokove kako ne biste kasnili i bili pod stresom. Vikendom se možete odlično odmoriti.

RAK

Stari snovi će konačno početi da se ostvaruju zahvaljujući vašem strpljenju i marljivosti, pomnoženim vašim učinkom. Vikendi će doneti smirenost i unutrašnji mir, posebno ako su u blizini voljeni.

LAV

Došlo je vreme za dugoročno planiranje i postepeno sprovođenje projekata. Možete proći bez promene nekih planova, lako ćete se prilagoditi promenama. Period emocionalne nestabilnosti, ali ćete u svakoj situaciji pronaći razlog za smeh. Pokušajte da pronađete ravnotežu i budite saosećajni.

DEVICA

Vredi slušati svoj unutrašnji glas, pod njegovim vođstvom ćete moći da delujete mnogo fleksibilnije i efikasnije. Ne treba sami da rešavate sve probleme, jer su okolo pravi prijatelji koji su spremni da vam pomognu savetom i postupkom. Pokušajte da ne varate sebe, budite iskreni sa svojim postupcima.

VAGA

Problemi koji su se pojavili biće bezbedno rešeni, ne bi trebalo da se uznemiravate unapred. Neka rasejanost može dovesti do zaborava i kašnjenja. Imate šansu da napredujete na lestvici karijere. Tokom vikedna su moguće zabave, žurke i koncerti.

ŠKORPIJA

Ne morate žuriti sa inovacijama: one su, naravno, korisne, ali još uvek nije pravo vreme za neke nagle promene. Moraćete da se borite protiv apatije i lenjosti, pokušajte da se aktivirate. Moguće je da će sada posebno obratiti pažnju na vaš rad. Tokom vikenda vredi rešiti nagomilane probleme kod kuće.

STRELAC

Na poslu su mogući novi termini i vaše učešće u novim projektima. Da biste stekli liderske pozicije, morate postati strpljiva i samouverena osoba. Vikendom pažljivo planirajte vreme i ne odlažite važne događaje.

JARAC

Potrebna vam je komunikacija, barem sa bliskim ljudima. Prijaće vam da se povežete sa bliskim osobama, ali čuvajte se toksičnih ljudi iz okruženja. Uspećete da otkrijete nove mogućnosti, ali za to je potrebna tišina i prijatno okruženje.

VODOLIJA

Možda ćete dobiti zanimljivu ponudu koja vam otvara nove mogućnosti. Međutim, vredi razmisliti o svemu, a ne odmah se složiti. Porodični problemi će se rešiti za vikend, počeće period potpunog razumevanja sa najmilijima.

RIBE

Budite spremni da preuzmete odgovornost za donošenje odluka za svoje voljene. Mnoge stvari će uspeti po inerciji. Ne ulazite u svađu, pokušajte da pronađete kompromis i zajendički jezik. Bolje je ne planirati mnogo stvari za vikend, opustite se, odmarajte i povežite sa sobom.

sensa.mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments