nsuživo.rs

U danima najdublje žalosti zbog nezapamćenih tragedija koje su zadesile Srbiju i njene građane u poslednja dva dana, u školi na Vračaru i u Mladenovcu, pojedini predstavnici opozicije, kao i novosadski eko-ekstremisti ne libe se da ove jezive događaje koriste za politizaciju i sopstvenu promociju.

Iako je u našoj zemlji zbog pogibije učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“ proglašena trodnevna žalost, čak ni dani nadublje tuge i bola, za pojedine nisu razlog za uzdržanost i poštovanje nevinih žrtava, već za paradiranje centom grada.

Prave performans na Trgu Slobode

Naime, upravo su se novosadski eko-ekstemisti ove večeri okupili na Trgu Slobode ispred Gradske kuće grada Novog Sada. Negde oko 40- ak simpatizera navodnih ekoloških organizacija došetalo je do tog zdanja i oko stubova same zgrade vezali crno platno, kao da je u pitanju neki performans. Među prisutnima su Brajan Brković, Miran Pogačar (pokret “Bravo”), Mladen Cvijetić, Radivoje Jovović, Srđan Đurić (“Moramo- zajedno”), kao I Veljko Krstonošić iz DS-a.

Nažalost, primer iz Novog Sada nije jedini. I drugi opozicioni ovu tragičnu situaciju za porodice stradalih, ali i celu državu koriste pokušavajući na sraman način da sakupe jeftine političke poene obračunavajući se s vlašću, čak ne poštujuci Dan žalosti zbog nezapaćenje tragedije I stravičnih zločina zbog kojih treba da svi budemo ujedinjeni.

Opozicija pokazala svoje neljudsko lice!

Dok Srbija tuguje zbog žrtava nezapamćene tragedije pojedini političari su iskoristili priliku da napadnu vlast. U tome nisu birali sredstva, pa su se, bez imalo srama, služili lažima o uvođenju vanrednog stanja, najavljivali su ulične mitinge, predsednika Aleksandra Vučića nazivaju diktatorom…

Najaktivniji u ovome su bili funcioneri Narodne stranke Vuka Jeremića. Najpre je Stefan Jovanović, generalni sekretar i portparol Narodne stranke, objavio da država uvodi vanredno stanje.

– Pripremaju nam vanredno stanje! To ima za cilj da spreči da se bes naroda prelije na ulice – objavio je on na svom Tviter nalogu, a u tome su mu se odmahpridružili I poslanik te stranke Siniša Kovačević, kao i potpredsednica DS Tatjana Manojlović i njen stranački kolega Srđan Milivojević.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić je jutros demantovao tvrdnje da će Srbija uvoditi vanredno stanje.

nsuživo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
06/05/2023 07:43

Pa nije neljudski ljudi moje, sta mislite cija politika mrznje nas je dovela dovde?

#Ostavke

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo