Nestašni unuk ustaškog saradnika Jevrema Brkovića i student po potrebi Brajan Brković, pravi je dedin naslednik. Tradicija mržnje nad Srbijom prenosi se kod Brkovića sa kolena na koleno.

Đilasova perjanica iz Novog Sada poslednjih nedelju dana ironično glumi branitelja Srbije. Iste one Srbije koju mrzi cela njegova loza. Pitamo se da li je moguće verovati ovakvom čoveku i ne sumnjati da se iza svega krije još jedno kukavičje jaje stranih službi.

NESTAŠLUCI

I pre ogoljenog pokazivanja mržnje prema Srbima i Srbiji na ulicama, Brajan je svoju mržnju delio na Tviteru.

Nasilje i vandalizama brzo je preselio na ulice. Crnom farbom uništavao je srpsku zastavu, a zajedno sa njegovim istomišljenkom Dejanom Bagarićem napao je članove patriotske fondacije Kapetan Dragan, nakon čega su im uništili štandove u sred centra grada. Nisu mu strani ni napadi i vređanje novinara medija koji ne dele njegove “vrednosti”

Nakon što je sin Bore Pajsera mrtav pijan uništio prostorije SNS-a na Bulevaru oslobođenja, Brajan mu je srdačno ponudio pomoć sledeći put kada krene da uništava po gradu. Isto se desilo i kada su dva “studenta” koja su često viđana u društvu Bagarića i Brkovića uništila prostorije na Detelinari.

Poslednji Brkovićev ispad dogodio se u subotu na Mostu Duga kada je pozvao na nasilje i obračun sa sa srpskim žandarmima.

nsuzivo.rs

 

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinarac
01/12/2021 16:14

Zamisli branis Srbiju sa likom koji se zove Brajan, jos te on uci kako se voli Srbija. To je isto kao sto je vodja Levijatana Srbin, Bihalji neki… vazi.