Neviđeni skandal na PREMIJERI filma: Da li je to Hari Stajls stvarno uradio kolegi Krisu Pajnu!? SNIMAK U REKORDNOM ROKU POSTAO VIRALAN (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Snimak s premijere filma „Don’t Worry Darling“, na kojem su Hari Stajls i Kris Pajn, postao je viralan.

Sinoć je na Filmskom festivalu u Veneciji održana je premijera filma „Don’t Worry Darling“, koju je obeležio i neviđeni skandal između Hari Stajlesa i Krisa Pajna.

Na društvenim mrežama kruži snimak na kojem Tviteraši širom sveta tvrde da se vidi da je Hari pljunuo Krisa u momentu kada je sedao na svoje mesto.

Kris se poneo staloženo i nakon ovog poteza nije burno odreagovao, samo je prestao da aplaudira i spustio glavu, a potom se ironično nasmejao i pokazao da je besan.

Stajlsova devojka Olivija Vajld, glumica i rediteljka filma, sedela je do Krisa, a izraz lica koji nije mogla da sakrije otkrio je koliko joj je neprijatno.

Nakon svega, postavlja se pitanje da li je ovaj potez bio nameran kako bi se skrenula pažnja na film ili, ipak, slučajan. Snimak je postao viralan, a teorije o tome da li se zaista desilo ili ne su različite.

Podsetimo, oko filma se već digla velika prašina, a polemiše se i o tome da li je rediteljka Olivija otpustila glumca Šaja Labafa. On tvrdi da je sam dao otkaz i da ga je ona molila da ostane, dok ona tvrdi suprotno. Labafa je u filmu zamenio Hari Stajls, koji je trenutno u vezi s Olivijom.

Mediji su preneli i da je došlo do sukoba Vajldove i glavne zvezde filma, glumice Florens Pju, koja se tek naknadno pridružila filmskoj ekipi na crvenom tepihu u Veneciji. Mnogi su primetili i da je izbegavala direktnu interakciju sa Vajldovom i njenim dečkom Stajlsom.

telegraf.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti