Foto: Printscreen/Twitter

Hit scena na terenu – Nikola Jokić, mobilni telefon i možete da pretpostavite šta je bilo na ekranu.

Nikola Jokić snimljen je kako sa velikom pažnjom gleda mobilni telefon na košarkaškom terenu, a onda i slavi zbog onoga što je video. “Svi znamo šta je uključio da gleda“, napisao je Denver na svojim klupskim profilima na društvenim mrežama, a nije teško pretpostaviti da je verovatno u pitanju neka kasačka trka. Bilo je zanimljivih (ali i tačnih) komentara da tako burno ne slavi ni svoje koševe za pobedu.

Jokić je od detinjstva strastveni ljubitelj konja, sa njima provodi leta do dolaska u reprezentaciju, a i u Americi aktivno vodi svoju ergelu. Tako je izvesno da je i na terenu Memfisa, spremajući se za derbi Zapadne konferencije (drugoplasirani protiv prvoplasiranih Nagetsa), gledao upravo svoje konje koji jure. Pogledajte sa koliko emocija ih je posmatrao:

Nikola Jokić je toliko posvećen konjima da svaki slobodan trenutak koristi razmišljajući o njima i o svom timu. Tako je posle Evropskog prvenstva navodno potrošio čak 143.000 evra da bi kupio tri trkačka grla na aukciji 12. i 13. septembra. Simpatična scena dogodila se i u januaru, kada je na hipodromu saznao da će ići na Ol-star. “Bio sam tamo i nisam ni obratio pažnju na Ol-star, da budem iskren“, priznao je Nikola iskreno, u svom stilu.

Nikolin trener i svi u klubu znaju za tu Jokićevu strast, pa su organizovali i dodelu njegovog MVP priznanja za prošlu sezonu upravo u Somboru u štali, gde su mu prošlog leta napravili veliko iznenađenje i rasplakali ga. U pozadini su muzičari svirali hit-pesmu Zvonka Bogdana: “Već odavno spremam svog mrkova”. Podsetite se još jednom kako je to izgledalo:

Nikola Jokić i konji – to je večna ljubav i toliko joj je posvećen da je počeo i aktivno da uči o njima i čita knjige o konjima na engleskom u Americi. Uz porodicu, prijatelje i košarku, teško je zamisliti da mu je nešto bliže srcu od konja. Uostalom, posle profesionalne karijere njegova ambicija je da se vrati kući i da postane kasački trener.

mondo

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Cira
26/02/2023 10:49

Nijedan konj mu se ne zove Djoka.

Sport Uživo
28/02/2023 11:10

Nije gledao kasačku trku, već košarkaški meč koji se odigrao u Somboru !

Srbenda
03/03/2023 18:15

Gledao Đovaka Nokovića 100%!!!