Žena počela da udara u poklopac kovčega tokom sopstvene sahrane kako bi obavestila članove porodice da je živa.

Žena, koja je trebalo da bude sahranjena nakon što je proglašena mrtvom, počela je da udara u poklopac kovčega tokom sopstvene sahrane kako bi obavestila članove porodice da je živa. Porodica Roze Izabele Sespedes Kalak okupila se 26. aprila u gradu Lambajeke u Peruu na njenoj sahrani. U tom trenutku verovalo se da je poginula u saobraćajnoj nesreći u regionu Čiklajo-Piksi, prenosi Miror.

Rođaci su nosili njen kovčeg kroz groblje kada su začuli zvukove iz kovčega. Nakon što su ga otvorili, ugledali su Rozu otvorenih očiju sa očiglednim znacima života. Čuvar groblja Huan Segundo Cajo rekao je da je otvorila oči i znojila se, i da je odmah pozvao policiju.

Roza je ostala u kovčegu sve dok nije odvedena u obližnju bolnicu, gde su lekari potvrdili da zaista ima vitalne znake, iako veoma niske. Iako se njeno stanje blago poboljšalo nakon što je priključena na aparat za održavanje života, Roza je preminula nekoliko sati kasnije.

Njeni rođaci su ogorčeni činjenicom da je uopšte proglašena mrtvom. Njena tetka, čije ime nije objavljeno, rekla je da porodica želi da zna šta se dogodilo. Policija istražuje ceo incident i utvrđuje da li je osoblje regionalne bolnice Lambajek, gde je prvi put lečena, proglasilo mrtvom i bez odgovarajuće kontrole poslalo u mrtvačnicu, piše Miror.

Rozin zet je preminuo od teških povreda zadobijenih u istoj saobraćajnoj nesreći, a njena tri nećaka, koji su putovali sa njima, i dalje su u bolnici iu kritičnom stanju.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments