Foto: Aleksandar Milutinović/TONS
Cena vožnje na relaciji Beograd-Novi Sad brzim vozom “Soko” od danas je promenjena i iznosi 400 dinara u jednom smeru.

“Soko”saobraća kao Intercity voz, koji za 36 minuta prelazi udaljenost i staje samo na jednoj stanici, i kao Regio Expreš voz, koji navedenu udaljenost prelazi za oko 48 minuta i staje na sedam stanica. Povratna karta za najsavremeniji voz u regionu iznosiće 800 dinara, saopštio je “Srbija voz”.

Imajući u vidu da Regio vozovi predstavljaju okosnicu saobraćaja i izbor najvećeg broja naših građana zbog rasporeda stanica i vremena putovanja na relaciji Beograd – Novi Sad, cena karte 2. razreda u jednom smeru od sutra će iznositi 393 dinara, a povratna karta za ovaj tarifni rang voza od sledećeg meseca biće svega 628 dinare, navedeno je u saopštenju.

Kako je otvaranjem brze pruge oblast između Beograda i Novog Sada postala jedinstveno tržište rada, čiji dalji razvoj zahteva i veću mobilnost radne snage,”Srbija voz” je obezbedio i posebne uslove za prevoz zaposlenih.

Cena mesečne pretplatne karte za Regio voz iznosiće 6.874 dinara, što je za čak 48 posto niže za radnike koji koriste voz kao prevozno sredstvo, u odnosu na ukupnu cenu pojedinačnih karata na mesečnom nivou koje su bile dostupne tokom promotivnog perioda.

Karte se mogu kupiti na putničkim blagajnama i kartomatima, a kupovinom onlajn na sajtu “Srbija voza” ili putem mobilne aplikacije obezbeđen je i dodatni popust od pet odsto.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments