Foto: FOTO: EPA/ALI HAIDER, INSTAGRAM/STAKO_S / RAS KOMBO

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski nedavno se pridružio vojsci njegove zemlje, na svom Instagram profilu objavio prepisku sa srpskim teniserom u kojoj se vidi kako je Novak Đoković uputio reči podrške.

– Staho, kako si? Da li si na ratištu? Razmišljao sam o tebi. Nadam se da će se situacija smiriti uskoro. Molim te, reci mi koja je najbolja adresa na koju mogu da pošaljem pomoć. Finansijsku ili bilo kakvu drugu – naveo je Đoković u poruci Sergeju Stahovskom.

Stahovski je uzvratio.

-Ukrajina ti je zahvalna, hvala na podršci – poruka je Stahovskog, koji je Novaku rekao da je na bezbednom u Kijevu.

Veliki broj ljudi ostavio je komentar na sliku, pružajući podršku, ali i podržavajući potez Đokovića, a među njima se nalazi i američki teniser Rajli Opelka koji je napisao kratki komentar “Nije iznenađenje”, aludirajući na saosećajnost Novaka.

Ukarajinski teniser, ranije za medije izjavio je da mu se Đoković javio tokom ovih teških trenutaka, a sada je objavio i fotografiju njihovog dopisivanja.

Đoković mi je poslao poruku podrške, malo smo i proćaskali. Pokušao sam da kontaktiram Rodžera i Rafu. Žao mi je što su izabrali da ćute. Razumem ih, ovo nije njihov rat – istakao je Stakhovski u intervjuu za „La Stampu“ sa linije fronta.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments