Grad Novi Sad danas je domaćin Karavanu koji pruža podršku preduzetnicima u pogledu digitaliazacije poslovanja. Naš grad danas su obišlo ministar finansija Siniša Mali i amabsadorka Velike Britanije Šan Mekladud.

– Uvek smo voljni da budemo partneri sa državom i ministarstvima, kao i sa nevladnim sektorom i ambasadama koji su zainteresovani da participiraju u ovakvim projektima, kako bismo ohrabrili pre svega mikro i mala preduzeća, preduzetničke radnje i generalno osnažili duh preduzetništva na teritoriji grada. Želimo da naša mikro i mala preduzeća hrabro idu napred i da iskoriste sve pogodnosti koje pružaju nove mere na državnom nivou – ekoa j gradonačelnik Miloš Vučević.

On kaže da je Grad Novi Sad je izdvojio u poslednjih devet godina milijardu i 255 miliona dinara u pogledu osnaživanja preduzetništva i da misli da je ubedljivo najviše od svih gradova i opština u zemlji pomagao privrednike.

– Uvođenje novih tehnologija i mera koje treba da pomognu onima koji se bave biznisom je od velikog značaja za sve, jer od poreza gradimo vrtiće, škole, domove zdravlja, asfaltiramo ulice, finansiramo kulturu, sport i drugo – zaključio je on

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments