Foto: CNBC.com
Jedan od najpopularnijih UFC boraca današnjice, Konor Mekgregor, ponovo je pokazao svoju problematičnu narav koja ga je ovoga puta koštala lišavanja slobode.

Kako prenosi irski “Independent”, Mekgregor je uhapšen zbog nasilničke vožnje, nakon čega je i njegov automobil, skupoceni Bentli Kontinental GT vredan oko 170.000 evra, zaplenjen, ali mu je kasnije i vraćen.

Irskog borca je policija zaustavila zbog divljanja u saobraćaju na ulicama Dablina i privela ga u stanicu, odakle je pušten uz plaćenu kauciju.

Mekgregor će narednog meseca morati da izađe pred sudiju, budući da je protiv njega podneta prijava zbog nasilničke vožnje. Kako mu ovo nije prva kazna za identično delo, preti mu kazna od maksimalnih 5000 evra i šest meseci zatvora.

Mekgregor je u prošlosti često imao probleme sa zakonom, pa je tako već nekoliko puta jprivođen zbog nasilničkog ponašanja i tuča ispred noćnih klubova.

Iako je njegova forma u poslednje vreme u padu Irac i dalje važi za jednog od najpopularnijih boraca, za čije mečeve se uvek traži karta više.

sport.blic.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Velizar
24/03/2022 12:22

5000€ Hahah

Ognjen
25/03/2022 01:54

Lik iskaslje 5.000€