Foto: Vojislav Vujanić

Uz podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada u petak 08.07 održati dvodnevnu turističku manifestaciju Novosadski off road.

Cilj nam je da se na jednom mestu okupe ljubitelji prirode a potom terenskim četvoročkašiima krenemo na rutu Novosadski off road i na taj način sugrađanima i turistima predstavimo savremene, kreativne i inovativne modele turističke ponude našeg grada.

Manifestacija će doprineti popularizaciji turističkih potencijala Novog Sada i Fruške Gore, sa akcentom na turističke, i kulturološko-privredne potencijale uz aktivan boravak u prirodi vožnjom off-road vozilima i pešačenjem, uz adrenalinsko-edukativne sadržaje.

Inače, naše udruženje se zalaže za podizanje svesti dobrobiti aktivnog boravka u prirodi po psihu i zdravlje čoveka, podizanje ekološke svesti kod ljudi i značaja očuvanja prirodnih resursa i prirode uopšte, promocijom nacionalnih parkova Fruška Gora, Tara i Kopaonik, obilascima nacionalnih parkova, njihovih prirodnih lepota i sadržaja, boravak u autentičnim etno selima na njihovoj teritoriji, promovisanje specifičnosti lokalnih proizvoda (hrane, pića, turističkih sadržaja), obilazak kulturno-istoriskih spomenika i prezentacija potencijala ovih predela stranim gostima putem interneta, izleta, predavanja…

Manifestacija počinje skupom na platou restorana Cubo , Strumička 16, Novi Sad u petak 08.07.2022 u 13 časova nakon čega krećemo u vožnju po utvrđenoj ruti. Dnevnu rutu Novosadski off road završavamo na “Petlovom salašu” , ulica Podunavska 2 u Novom Sadu.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nada
07/07/2022 17:08

Od srca želim da vas “posluži” vreme, te da kiša lije ko iz kabla u ta dva dana!
Sram vas bilo bre, bando jedna halapljiva i samoživa! Jel imate vi imalo mozga u glavama? Da li ste svesni kakav masakr pravite životinjskom i biljnom svetu u Nacionalnom Parku?!
I još uz podršku “crkve”!
O Bože, ima li te?