Foto: nsuzivo.rs

Reporteri portala NS Uživo obišli su danas Futošku pijacu i za vas pogledali i uporedili cene, ali i donesele lepe vesti- stigle su prve šljive, kao i kukuruz šećerac. Cena voća i povrća znatno je jeftinija nego u marketima. Kako navode, robom se snabdevaju najčešće iz Neradina, Iriga kao i sa Fruške gore

POVRĆE

Na Futoškoj pijaci možemo pronaći različito povrće, kao i različite cene. Ako želite da kupite krastavac cena se kreće od 70 dinara za kilogram, žutu papriku baburu možete pronaći po ceni od 160 dinara za kilogram.

Za kupovinu paradajza potrebno je da izdvojite od 130 dinara, brokoli se kupuje na komad i cena se kreće od 80 dinara. Ako želite da napravite neki obrok od patlidžana potrebno je da izdvojite od 250 dinara za kilogram, a ako želite obrok sa krompirom možete ga pronaći od 80 dinara do 110 dinara .

Foto: nsuzivo.rs

Cena rukole za jednu vezu je 80 dinara, a ako želite i mladi luk cena je 70 dinara. Cena kukuruz šećerca se kreće od 80 dinara.

VOĆE

Za kupovinu kajsija potrebno je da izdvojite 200 dinara po kilogramu, dok se cena breskve kreće od 160 dinara.

Cena trešnje je 200 dinara po kilogramu, a za kilogram višanja potrebno je izdvojiti 180 dinara.

Borovnica se pakuje u različitim posudama, pa cene variraju do 500 dinara. Slično važi i za maline, njihova cena je od 200 dinara pa naviše.

Cena lubenice je 100 dinara po kilogramu, dok dinje idu na komad i cene se kreću od 80 do 100 dinara.

Kilogram banana ide od 100 do 120 dinara, u zavisnosti od tezge, a šljive se kreću od 100 dinara.

Kilogram limuna je 250 dinara, a ananas ide na komad po ceni od 130 dinara.

Kako navode, najbolji dani kada se većina robe rasproda i kada je najveći izbor je vikend.

Foto: nsuzivo.rs

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments