Foto: ThoughtCo

Do kraja godine ostalo je još 49 dana. Onda ćemo se od 1. januara pitati možemo li biti bolji ove godine, energičniji, empatičniji, ali i pitati se šta nam je protekla godina donela ili odnela. Svakom godinom dominira jedan broj, a za narednu je to broj sedam ( 2 + 0 + 2 + 3 = 7). Zato vam donosimo numerološka predviđenja za 2023.

Foto: Pexels

Broj sedam označava intuiciju, tajanstvenost, pogled prema unutra, potragu za znanjem, ali i za ljubavlju. Ako želimo promenu s njom se moramo i suočiti, a to je ono što ćemo raditi sledeće godine. Imamo kolektivnu priliku da se pomirimo sami sa sobom. Ovaj proces se neće dogoditi preko noći, ali to je u redu – energija broja sedam nije od onih koje žure.

Vreme je da sebe negujete na načine koje ste sebi možda ranije uskraćivali. Čuvajte svoje duhovne i emocionalne rezerve, usporite i mislite na svoje zdravlje. Vreme je da istaknete svoje prednosti i poradite na slabostima.

Foto: Pexels

Intuicija je glavno “oružje” naredne godine. Nastojte da je češće sledite, a ako imate problema s povezivanjem, obratite pažnju na ove znakove; iznenadni osećaj straha ili strepnje, snažan poriv da nešto učinite, zimica u telu ili trnci, mučnina ili telesni nemir, iznenadno stanje povećane budnosti, jasan i čvrst glas u vama koji vas upućuje da nešto učinite ili ne učinite… Usredsredite se na postizanje većeg kontakta sa svojim instinktima. Oni znaju šta je dobro za vas.

nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments