Foto: Syfy Wire

Sajt “Freshnews” predstavio je listu nejlepših žena, a na njoj se nalaze i naše žene. Kako su naveli, Srpkinje su poznate po istaknutim očima koje su njihov glavni atribut.

Prve na listi su čuvene Brazilke. One su prepoznatljive po sjajnim oblinama i besprekornom tenu i mnogi misle da su sasvim opravdano zaslužile ovu titulu.

Drugo mesto zauzele su Ruskinje, a kako navodi pomenuti sajt, njih krase svetla koža, krupne plave oči i proporcionalna građa. Čuvene lepotice iz Venecuele zauzele su treće mesto. One su nebrojeno puta osvojile svet pobedama za mis sveta.

Iza njih su Indijke. Posebno ih izdvaja ženstvenost i skromnost. Argentinke, koje su na petom mestu, na ovom sajtu su opisane kao žene koje redovno brinu o svojoj koži, koje uvek žele da izgledaju savršeno i koje prate modne trendove.

A onda slede Srpkinje. Naše žene su opisali kao dame koje su veoma izražajne i upečatljive. Ovde se, takođe, navodi, a prenose Novosti, da su žene širom sveta “ljubomorne na lepotu Srpkinja”, dok su oči poseban atribut koji se ističe.

Na osnovu liste, Srpkinje su nadmašile lepotu žena iz Južne Koreje Francuske, čije su žene zauzele osmo mesto.

superzena.b92.net

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments