Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 17°C u Dimitrovgradu do 21°C na severu Srbije.

Srbija: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo u većini predela, a samo je na jugu i jugoistoku Srbije moguća slaba kiša. Na severu Srbije ujutru sumaglica i magla, a sredinom dana i popodne duži sunčani periodi. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 17°C u Dimitrovgradu do 21°C na severu Srbije. Uveče suvo.

Beograd: U četvrtak ujutru sumaglica, a tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo.

Niš: U četvrtak promenljivo oblačno i veći deo dana suvo, mada nije isključena pojava kratkotrajne kiše. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 19°C. Uveče suvo.

Užički region: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo, mada nije isključena pojava kratkotrajne kiše. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 10°C, a maksimalna od 18°C do 20°C.

Vojvodina: U četvrtak ujutru sumaglica i magla ponegde. Tokom dana duži sunčani periodi sa malom do umerenom oblačnošću. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 19°C do 21°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U četvrtak ujutru sumaglica, a tokom dana umerena oblačnost sa sunčanim periodima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo.

Subotica: U četvrtak ujutru sumaglica, a tokom dana duži sunčani periodi sa malo oblaka. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U petak promenljivo oblačno i moguća je kratkotrajna kiša sa većom šansom u zapadnim i južnim predelima, a na sveru suvo. Vetar slab istočnih pravaca, na jugu Banata umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 17°C do 20°C. Uveče suvo.C. Za vikend i početkom iduće sedmice sunčano i toplije tokom dana, dok će jutra biti malo hladnija prema današnjoj prognozi. Maksimalne temperature biće malo iznad 20°C.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments