Foto: Pexels

Pun Mesec u Blizancima očekuje nas u četvrtak, 8. decembra, a važno mesto zauzima komunikacija s drugima.

Foto: Pexels

Ako imate problema u komunikaciji s drugima, pitajte, tražite pojašnjenje ako vam nešto nije jasno.

Moguće je i podizanje ljutnje, nestrpljivosti i impulsivnost. Ali, što više silimo traženje odgovora, to se više uvaljujemo u problem i podižemo napetost.

Dobro je videti i šte se dešava u našoj neposrednoj okolini. Bitni su odnosi s bliskim rođacima, komšijama, kao i sve ono što je vezano za saobraćaj, kretanje, putovanje, protok informacija, kao i školovanje.

Foto: Pexels

Budite oprezniji s mobilnim, ključevima, pazite kome ukazujete poverenje kad su u pitanju osobe koje upoznajete putem društvenih mreža. Poruke koje dobijate čitajte između redova. Pripazite na disajne orgaqne, ramena, ruke i noge.

Dolazi do jednog važnog susreta ili razgovora koji baca novo svetlo na neke nedovršene situacije iz prošlosti.

Možda vas iznenadi jedan neočekivani susret s osobom koju niste dugo videli. Ako osetite poriv da burno reagujete na ono što dolazi od drugih, zastanite za trenutak. Udahnite. Nekad je mudrije prećuteti ili odgovoriti s odlaganjem.

Foto: Pexels

Ne ulažite energiju u očekivanja. Ne očekujte susret ili poziv koji vas neće usrećiti na duge staze. Recite ono što vam je bitno, ali mirno, bez poziva na konflikt – ne treba vam energetska devastacija.

Ovaj pun Mesec doneće uzbudljiva iskustva u život Strelaca, Blizanaca, Devica i Riba, ali osetićemo ga svi.

sensa.story.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments