Foto: nsuzivo.rs

Kupališna sezona na Štrandu zvanično je počela 1. maja, a ulaz na plažu će biti slobodan do 16. maja. Prodaja sezonskih ulaznica će početi 8. maja na glavnoj blagajni Štranda. Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri ulaznice, a zakupci malih kabina dve ulaznice po ceni od 300 dinara.

Dokumentacija koju je potrebno priložiti je potvrda o plaćenom zakupu kabine za tekuću godinu (original na uvid). Cene ulaznica se nisu menjale i iznose 50,00 dinara dnevna ulaznica, 1.345,00 dinara sezonska ulaznica bez popusta i 1.150,00 dinara sezonska ulaznica sa popustom (đaci, studenti, penzioneri). Radno vreme blagajne je svaki dan od 08:00-19:00 časova.

Kao i prethodnih godina akcija „Humanitarni ponedeljak“ se nastavlja i ove godine, u okviru ove akcije ulaz na plažu ponedeljkom se neće naplaćivati, a posetioci plaže će u zamenu za kartu moći da prilože pomoć u skladu sa svojim mogućnostima.

Svi sugrađani koji imaju potrebu za pomoć u lečenju teških i retkih bolesti svoje zahteve mogu predati na glavnoj blagajni Štranda.

RTV

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments