Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Iz JGSP-a „Novi Sad“ obaveštavaju da stupa na snagu novi red vožnje. Polasci u prigradskom i međumesnom saobraćaju ostaju nepromenjeni u odnosu na zimski red vožnje, dok su polasci u gradskom saobraćaju izmenjeni, uz ujednačene intervale koji su prilagođeni potrebama putnika u narednom periodu.

O izmenama u redu vožnje građani mogu da se informišu putem sajta preduzeća www.gspns.rs, kao i na aplikaciji za mobilne telefone Nsmart, koja može značajno pomoći u korišćenju javnog prevoza.

Aplikacija u realnom vremenu pruža precizne informacije o dolasku autobusa na stajalište. Putnici mogu sami da pretraže stajališta, ili da izaberu jedno od ponuđenih najbližih stajališta pomoću uključene lokacije na mobilnom telefonu. Nakon što se odabere potrebno stajalište, aplikacija pokazuje vremena dolaska autobusa na linijama koje tuda prolaze. Aplikacija je jednostavna za upotrebu i može potpuno besplatno da se skine na Google Play za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom.

Uz Nsmart aplikaciju, dolasci autobusa u realnom vremenu moći će da se vide i na gradskim stajalištima koja imaju ugrađene displejeve.

Kompletne izmene u redu vožnje autobusa JGSP-a možete pogledati na njihovojn oficijalnoj stranici: JGSP Novi Sad (gspns.co.rs)

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments