Foto: Pexels
Istina je da su Novosađanke dame i da imaju manire, ali to ni u jednu ruku ne znači da se radi o ženama koje ne vole i nisu sklone da ponekad “zaginu“ do jutra.

Elem, kada dođe do takvih momenata, jedino je bitno dobro se provesti i ne razmišljati o svakodnevnim problemima, a ponekad ni o radnom vremenu ispisanom na vratima lokala u kome se nalaze.

Ukoliko se krećete po lokalima i klubovima možete primetiti da su određeni tipovi ljudi bukvalno stavili tapiju na određena mesta, te da vremenom svaki kafić iskristališe svoju ciljnu grupu, odnosno tipove momaka i devojaka koji tamo dolaze.

Foto: pexels.com

Tipovi devojaka u novosadskim klubovima:

Nafurane klinke

Ovaj deo žena se fokusira na odmeravanje muške populacije i uživa u tome da im, obično dođoši, pošto Novosađani nisu smeli, prilaze, ali još više u tome da ih odbijaju. Kod njih je cilj izlaska dobiti potvrdu da si dobra riba i nahraniti svoj ego. Međutim, ukoliko im priđe dobar frajer, često se toliko uspale da ga svojim ponašanjem ubrzo i oteraju.

Najveselije

Ako malo razmislite, primetićete da svi imamo neku takvu tetku koja će se na svakom veselju popeti na sto i pre nego što se ugase svetla. Ona, obično, ne popije ni kapljicu alkohola, ali kada je neko osmotri sa strane pomisliće da je “odvaljena“ zbog energije kojom odiše.

Previše dobra za tebe

Slično kao i pozerka, ali ipak nije. Pozerka će u nekom momentu i da pokaže da je živo biće i dopustiće da je ponese atmosfera, ukoliko je u to sklopu imidža koji je zamislila, dok će “previše dobra za tebe“ sve vreme gledati sve oko sebe sa prezirom, jer svi su ostali smrtnici, nevažni da bi im se obratila.

Tek raskinula

Ovakvu devojku možete prepoznati po tome što je najveselija u lokalu. Obično izlazi u paru sa drugaricom i skrhana razultatom propale veze pokušava da pronađe novu ljubav koja će joj pomoći pri preboljevanju stare.

Ove devojke otvoreno daju do znanja da je poželjno da im muškarci priđu, međutim, često je jedino što im treba malo pažnje kako bi potvrdile da su i dalje poželjne, a muškarci se za džabe ponadaju da će im se sa njima posrećiti.

Foto: elements.envato.com

Nek svi znaju da sam zauzeta

Zauzete devojke ćete prepoznati po tome što su najluđe u svojoj ekipi, ali kada se ekipi pridruži neka muška osoba, ona se povlači sa strane i kojom god rečenicom da joj se dečko koji im se pridružio obrati, ona odgovara: “Imam dečka!“

Matorke

Gde su matorci, tu su i matorke. To su vam obično razvedene žene koje su posle nekoliko godina lošeg braka ponovo okusile slobodu. Zbog toga su najveselije u celom lokalu, privlače pažnju i plene poglede jer imaju dovoljno iskustva da nemaju onu devojačku stidljivost, a još uvek imaju lepotu i šarm.

Ne volim narodnjake

Ima majicu “Hladnog piva“, prevrće očima na narodnjake, ali zato kada popije koju čašicu više prva je koja se penje na sto uz “Samo pijan mogu“.

Pijana

Iako su dame, umeju i Novosađanke da se “obezdane“. U vidno pijanim stanjima obično možete sresti tinejdžerke ili studentkinje koje spas od ispitnog roka pronađu, razume se, u čašici.

Iako na početku večeri izgledaju veoma interesantno i zanimljivo, možete primetiti da u nekom momentu nestanu sa žurke. Da vam odamo tajnu, to je verovatno zato što, negde u toaletu, “overavaju“.

Gradskeinfo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Niko
14/11/2022 15:18

Šta ovi pišu

SNS Uzivo
15/11/2022 00:27
Reply to  Niko

To se i ja pitam, perpetuum mobile… 🙂

Last edited 18 dana ranije by SNS Uzivo
Zoran
15/11/2022 17:17

A da prošetaš do kog lokala i uveriš sebe da pišeš gluposti. Za kvalitetan članak je potrebno protegnuti noge a ne razvrstavati devojke iz fotelje ispred TV-a. Ja ne mogu da verujem da ti neko plaća za ovo što si napisao……