Foto: TONS
Koliko zaista poznajete Novi Sad i Petrovaradinsku tvrđavu? Znate li sve tajne koje kriju, koje znamenite ličnosti su šetale ili živele u užem gradskom jezgru? Odgovore na sva ova i mnoga druga pitanja možete dobiti kroz besplatne promotivne turističke obilaske koji počinju u sredu, 6. jula.

Udruženje vodiča Novog Sada, uz podršku Gradske uprave za privredu, od jula do oktobra ove godine organizuje besplatne ture “Upoznaj Novi Sad” i “Upoznaj Petrovaradinsku tvrđavu”. Turistički obilasci će se u ovom periodu organizovati sredom, petkom i subotom na srpskom i engleskom jeziku. Početak tura će biti u Info centru Turističke organizacije Grada Novog Sada na Trgu slobode.

Sredom i petkom od 17 časova svi zainteresovani mogu kroz šetnju užim centrom Novog Sada saznati interesantne priče i anegdote koje su vezane za istoriju ovog dela grada, dok se subotom od 10 časova kreće u obilazak jedne od najkompleksnijih, najvećih i najočuvanijih fortifikacija Evrope.

Predviđeno je da obilasci traju između sat i sat i po vremena, maksimalno po jednoj grupi može da učestvuje 20 osoba pa je potrebno prijaviti se na vreme.

To možete učiniti na sajtu Turističke organizacije Grada Novog Sada, gde ćete izabrati turu i termin koji vam odgovara.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments